Discuția virală cu Irina Tănase despre Dragnea: “Mami, Liviu e mai mare decât tata?”

Publicat: 05/03/2020 | 13:16

Irina Tănase și-a surprins apropiații și fanii, după ce s-a filmat alături de mama sa în timp ce vorbeau despre povestea ei de dragoste alături de Liviu Dragnea. Iubita fostului lider PSD s-a comportat ca un jurnalist profesionist și i-a pus întrebările potrivite celei care i-a dat viață.

Citește și: Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea de Dragobete. Ce a primit de la fostul politician: “Dragostea…”

Irina Tănase, discuție surprinzătoare alături de cea mai importantă persoană din viața ei

Înregistrarea cu Irina Tănase și mama sa a fost publicată chiar de vedetă pe Instagram Stories. Imediat ce day play la filmare, se aude cum iubita lui Liviu Dragnea o întreabă dacă a fost uimită în a aflat despre relația lor. Cele două par să se amuze pe seama unor întrebări sau zvonuri privind relația tinerei de 26 de ani cu Liviu Dragnea (57 de ani), care este în prezent încarcerat în penitenciarul Rahova.

“Mami, ai fost șocată când ai aflat de relația mea cu Liviu Dragnea?”, o întreabă Irina Tănase.

“Oh, daaa! Am rămas șocată până în ziua de azi” este răspunsul oferit de “soacra” lui Liviu Dragnea.

Ulterior, blonda continuă: “Mami, Liviu este mai mare decât tata?”. Replica femeii nu a întârziat să apară: “Cu cel puțin, 30 de ani. Cred că nici nu exista când te-a conceput”.

“Voi ați luat la cunoștință de relația noastră în 2019?”, a mai întrebat Irina Tănase, iar mama sa i-a spus doar: “Ieri”.

Logodnica lui Liviu Dragnea și-a încheiat Insta Story-ul cu următoarea concluzie: “Dacă mai aveți întrebări și surse din astea, mama e deschisă să vă răspundă”.

În urmă cu câteva zile, fostul lider PSD a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a accidentat grav la o mână.