Discretul milionar român a „rupt-o pe manele” alături de „Regele” Salam

Publicat: 07/01/2021 | 23:33

Discretul milionar supranumit ”Regele construcțiilor” a început anul în mare forță. Sorin Crețeanu a petrecut ca-n vremurile bune pe ”tărâmul miliardarilor” alături de ”Regele” Florin Salam. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite de la mega-cheful din Dubai.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini savuroase în prim-planul cărora se află discretul afacerist Sorin Crețeanu.

După cum se poate observa în imaginile prezentate, în premieră, de CANCAN.RO, cel supranumit ”Regele construcțiilor” a început anul cu stil. Serile trecute, Sorin Crețeanu a făcut show, în Dubai, alături de ”Regele” Florin Salam.

Mega-chef cu manele la „Bagatelle”

În unul dintre cele mai renumite localuri din Emirate, ”Bagatelle Dubai”, ”Regele manelelor” și ”Regele construcțiilor” au contribuit, după puteri, la un mega-chef ca-n vremurile bune. De precizat că la aceeași masă au fost prezenți și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, unul dintre apropiații lui Sorin Crețeanu.

Apogeul distracției s-a produs în momentul în care la masa românilor a fost adusă o mega-sticlă de șampanie ”Dom Perignon”. Ca-n România, ospătarii au aprins artificiile și au dansat frenetic pe una dintre melodiile de succes ale lui Salam.

Totul spre deliciul oaspeților, care au ”simțit” din plin momentul oferit de organizatori. (NU RATA: ”REGELE CONSTRUCȚIILOR” A REAPĂRUT ÎN ORAȘ CU UN ASTON MARTIN ȚIPLĂ DE 225.000 €!)

„Voi oameni bogați/Hai să vă distrați
Hai să vă distrați/Of, ah lele, ah lelele
Să cheltuim banii, banii, banii/
Fiindcă ne trec anii, anii, anii”, sunt versurile care au răsunat în celebrul restaurant de lux „Bagatelle” din Dubai și care par că i se potrivesc perfect afaceristului român.

Sorin Crețeanu, alături de Florin Salam

Sorin Crețeanu, un milionar discret

Într-o vreme, pe oriunde mergeai în București vedeai panourile cu numele “Comnord”, o companie celebră pe piața construcțiilor, al cărei proprietar este Sorin Crețeanu. De la mall-uri până la cartiere rezidențiale în Militari sau Băneasa, firma s-a ocupat, de-a lungul timpului, de proiecte de zeci de milioane de euro.

Sorin Crețeanu este însă un om de afaceri care preferă să nu iasă în față. Nu pare să îi placă deloc publicitatea, iar aparițiile lui în presă sunt rare. Își controlează, în liniște, business-urile pe care le deține și este super-discret. (VEZI ȘI: FLORIN SALAM, SPECTACOL INCENDIAR CU MANELE, ȘAMPANII ȘI DEDICAȚII LA DUBAI)

Sorin Crețeanu, mega-party ca-n vremurile bune, la „Bagatelle Dubai”, împreună cu ”Regele” Florin Salam

Fost vicepreședinte la Rapid

Sorin Crețeanu este unul dintre milionarii României, conectat la toate mediile, fie că vorbim de fotbal sau de bussines. A făcut bani pe piața imobiliară, s-a implicat în “sportul-rege” în urmă cu câțiva ani și, în era lui George Copos, a fost și vicepreședinte al clubului Rapid. De regulă, își petrece vacanțele în Saint-Tropez, Franța.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.