Din ce trăieşte Marina Voica, la 83 de ani. După o viaţă pe scenă, statul nu îi oferă pensie: “Mă mulţumesc cu…”

Publicat: 07/05/2020 | 08:04

Marina Voica a ajuns la venerabila vârstă de 83 de ani și se bucură de o viață liniștită, departe de zbuciumul Capitalei. Celebra artistă locuiește într-o vilă superbă, în Breaza și își duce traiul așa cum poate. Pandemia de coronavirus a prins-o singură, așa că Marina Voica se ocupă de tot ceea ce înseamnă nevoi. 

La cei 83 de ani ai săi, Marina Voica continuă să fie cu zâmbetul pe buze și să se bucure de tot ceea ce o înconjoară. De mai bine de 14 ani, celebra artistă locuiește în superba ei vilă din Breaza și se declară mulțumită cu ceea ce trăiește. Pandemia de coronavirus a prins-o singură, însă nici măcar așa nu s-a plâns, căci cumpărăturile și tot ceea ce îi era necesar sunt aspecte pe care le-a rezolvat tot singură.

CITEȘTE ȘI – DRAMA MARINEI VOICA! VEDETA ESTE SINGURĂ ȘI SE DESCURCĂ FOARTE GREU ÎN PLINĂ EPIDEMIE DE CORONAVIRSU: „NIMENI NU M-A SUNAT SĂ MĂ ÎNTREBE CE FAC ȘI CUM SUNT!”

Chiar dacă a avut o carieră impresionantă, statul nu-i acordă Marinei Voica pensie, dar nici măcar acest aspect nu o supără. Marina Voica se declară mulțumită cu indemnizația de merit pe care o primește, dar și cu pensia de urmaș pe care o ia de pe urma morții soțului său, potrivit libertatea.ro. 

În izolare, Marina Voica vine la gardul vilei sale și le zâmbește tuturor oamenilor, vorbește cu ei și încearcă să le dea un vibe pozitiv, chiar dacă suntem cu toții încercați de aceste clipe grele. Mai mult, atunci când se plictisește, Marina Voica se îmbracă în haine elegante și iese la balcon și se plimbă ca un model, notează și impact.ro. 

„Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră. Am dus o viață cu bucurii, cu necazuri, ducem o luptă permanent, ne facem că nu observăm ceea ce ar putea să fie rău, suferim dar mergem înainte că așa merge viața. 

Sunt bine, fericită și o duc bine, vă mulțumesc! Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat, am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (încasată după moartea soțului său, medicul Viorel Teodorescu – n.r.) și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit, datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială” a spus Marina Voica, pentru libertatea.