Din ce face bani, de fapt, Margherita de la Clejani | VIDEO

Publicat: 17/06/2021 | 22:54

La 28 de ani, Margherita de la Clejani face bani frumoși, însă, puțini sunt cei care știu cum își crește veniturile excentrica blondă. Pasionată de muzică, fata Clejanilor a lăsat-o într-un fel pe planuldoi, mai ales de când pandemia a făcut ca oamenii să își schimbe complet stilul de viață… Iar pe primul loc se află atelierul de haine pe care îl deține în București.

Margherita de la Clejani a absolvit cu nota 10 cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din București. Ulterior, ea a făcut doi ani un master în comunicare și publicitate.

Margherita de la Clejani, magazinul MARCLE

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani și-a deschis în urmă cu doi ani un magazin online care se numește MARCLE – denumirea este, de fapt, fuziunea dintre prenumele și numele de scenă al părinților; cu alte cuvinte astfel: MARgherita și CLEjani. Desigur, ea are și un atelier de croitorie, unde realizează schițele ținutelor sale.

Doamnele și domnișoarele care se gândesc să poarte creațiile tinerei artiste pot alege între salopete, rochii, treninguri și câteva modele de trench-uri. Atenție! Prețurile sunt destul de “piperate”… cea mai ieftină rochie costă 600 de lei.

Te-ar putea interesa: Ioniță de la Clejani, negru de supărare din cauza scandalului cu Fulgy. Ce mesaj dur a transmis artistul: “Vin fel și fel de oameni la poarta mea”

Margherita s-a apucat de trap după ce a renunțat să cânte alături de părinți

În cadrul unui interviu oferit la începutul acestei luni, Viorica de la Clejani a mărturisit că Margherita și Fulgy au renunțat să mai cânte alături de ea și soțul său, pentru că nu se mai regăseau în stilul muzical pe care ei îi au.

În vara anului trecut, Margherita și-a lansat melodia “Elicopter”, care, potrivit celor mai noi informații de pe YouTube, a strâns aproape 500.000 de vizualizări. Artista urmează să împlinească 29 de ani peste două luni, mai exact pe 6 august.

Nu rata: EXCLUSIV | Unde a “dispărut”, de fapt, Fulgy + George Burcea, tătic a treia oară?

Margherita de la Clejani, fostă concurentă la “Asia Express”

Fata celebrului cuplu a participat împreună cu Iuliana Luciu în sezonul doi al emisiunii “Asia Express”. Ele au fost primele concurente care au fost eliminate, după ce Margherita de la Clejani a ajuns la spital cu o infecție la rinichi. Deși, și acasă avea această problemă medicală, în Sri Lanka s-a agravat: a stat în ploaie, în frig și vânt.

Marga și sora Nicoletei Luciu mai primiseră o șansă în plus în cadrul show-ului de la Antena 1. Ele au fost primele eliminate, conform regulilor emisiunii, dar s-au întors după ce au luat locul Biancăi Drăgușanu și al surorii acesteia, Oana.

Vezi și: Așa ceva?! Cum a fost filmată Margherita de la Clejani în timpul scandalului monstruos provocat de fratele ei, Fulgy | VIDEO

Sursa foto: Instagram / @margherita_morningstar