Din ce cauză a izbucnit incendiul la sala de evenimente a Angelei Rusu

Publicat: 15/12/2019 | 15:40

Incendiul care a cuprins, sâmbătă, sala de evenimente a cântăreței de muzică populară Angela Rusu, din Gherla, a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

Potrivit pompierilor clujeni, cauza probabilă a incendiului de la restaurantul din Gherla a fost un scurtcircuit electric la aparatul de aer condiționat.

Incendiul a izbucnit sâmbătă la sala de evenimente a cântăreței de muzică populară Angela Rusu, din Gherla, iar flăcările au distrus întregul acoperiș, pe o suprafață de 1000 de metri pătrați, dar și interiorul.

Sala de evenimente a fost inaugurată în luna mai 2019, în urma unei investiții de 650.000 de euro. Sala are o capacitate de 400 de persoane.

„Viaţa merge înainte. O să trecem şi peste nenorocirea aceasta. Este foarte important pentru noi că nu au existat victime. Aş vrea să se ştie că eu am descoperit focul, am sunat la 112 şi am evacuat angajaţii firmei. Nu erau persoane străine în local la momentul respectiv, doar angajaţii firmei care se ocupă de organizarea evenimentelor”, a spus Angela Rusu, potrivit observator.tv.