Din ce câștigă Margherita din Clejani bani, în timp de pandemie: „Trăiesc așa, ca un rock star”

Publicat: 24/06/2020 | 17:43

Nu trece nicio zi fără ca Margherita din Clejani să nu stârnească numeroase controverse. Cum pandemia de coronavirus de la noi din țară i-a afectat extrem de rău pe artiști, Marga a găsit o modalitate inedită să iasă la mal și să facă bani chiar și în această perioadă grea. 

În plină pandemie de coronavirus, Margherita din Clejani a găsit o modalitate inedită de a face bani. Pentru că industria muzicală a fost extrem de afectată de această perioadă, Marga s-a reprofilat și a început să producă din…modă! Da, exact. Vă vine sau nu să credeți, fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani și-a deschis o linie de haine din care speră să facă bani frumoși.

NU RATA – CUM ARĂTA MARGHERITA DE LA CLEJANI ÎNAINTE SĂ CONSUME DROGURI. NU ERA OPERATĂ ŞI AVEA BURTICĂ

„Acum trăiesc așa ca un rock star. Am filmat un videoclip nou și o piesă nouă, în zona trap. Îmi place foarte mult trapul și voi aborda această direcție pentru o perioadă”, a spus Marga în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, prezentată de Dan Capatos.

Marga renunță la muzică

Pentru că și-a găsit o nouă pasiune și nu se mai regăsește în industria muzicală, Margherita din Clejani a povestit că nu va mai participa la evenimente și petreceri.

”Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte.

CITEȘTE ȘI – MARGHERITA DIN CLEJANI LE DĂ TUTUROR PESTE NAS! ARTISTA, DEZVĂLUIRI INEDITE DESPRE JOHNNY DEPP: „E MARE FAN AL TARAFULUI DIN CLEJANI”

Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a mai spus Margherita, la Antena 1.