Din ce câștiga Antonia bani, înainte de a fi celebră. Cum arăta artista, atunci când a lansat prima ei melodie

Publicat: 14/05/2021 | 09:52

Antonia este una dintre cele mai iubite și talentate artiste de la noi, iar dacă acum învârte banii cu lopata, în trecut, înainte de a fi celebră, câștiga mult mai puțin din proiectele în care era implicată.

Înainte de a se lansa în industria muzicală, Antonia își câștiga banii dansând. Da, ați auzit bine! Pe vremea când era doar o puștoaică, iubita lui Alex Velea s-a implicat într-un proiect inedit și a dansat în videoclipul unor rapperi americani.

La vremea respectivă, Antonia era brunetă și puțin mai slabă decât este în prezent, dar judecând modul în care arată acum, am putea spune cu ușurință că artista a descoperit elixirul tinereții, dar și pe cel al frumuseții!

Antonia, în videoclipul rapperilor americani / Sursă foto: captură Youtube

Vedeta a apărut în puține cadre, unele dintre ele foarte sexy și cu siguranță bănuții pe care i-a câștigat la vremea respectivă nu au fost prea mulți. Ulterior, în anul 2009, Antonia s-a apucat de muzică și a lansat prima ei melodie: „Roses on fire”, care nu s-a bucurat de un succes colosal, dar a reprezentat o rampă de lansare pentru artista aflată la început de drum.

Antonia se menține în formă la sală

Nici n-ai spune că e mămică a trei copii! Antonia are niște forme care ar stârni invidia oricărei femei. Însă… pentru a avea un trup sculptat, artista trage din greu la sală și adoptă un stil de viață sănătos. Are un meniu bine pus la punct, însă mai are parte și de cheat days.

”Mi-am revenit în formă destul de rapid după sarcină pentru că am făcut sport cu antrenorul meu şi am făcut sport şi acasă singură. În plus, am grijă de fiecare dată să mănânc sănătos- piept de pui la grătar cu orez şi salată, broccoli, legume, în general. Bineînţeles, ca orice om mai şi cedez, mai mănânc şi dulciuri, dar în mare, mă ţin de acest regim. Recunosc că mă ajută şi moştenirea genetică”, mărturisea Antonia.

Sursă foto: Instagram / captură Youtube