Din cauza coronavirusului, agențiile de pariuri stradale au fost închise. Dar se poate paria online!

Publicat: 19/03/2020 | 13:30

În contextul crizei coronavirusului, Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie, iar majoritatea evenimentelor sportive din lume au fost anulate sau doar amânate. Nici Liga 1 din România nu face excepție, iar Euro 2020, de asemenea, a fost amânat până în 2021.

Agențiile de pariuri stradale au fost închise în mod oficial, însă pasionații de jocuri de noroc se pot delecta cu o mare diversitate de jocuri online, informează economica.net. Însă pariorii online au la dispoziție o gama variată de opțiuni de jocuri de noroc disponibile… de acasă.

Cazino online

Intrați în lumea cazinoului online pentru o experiență 24/7! Jucați în siguranță de acasă și încercați-vă norocul la numeroase jocuri disponibile.

Sloturi

Înregistrați-vă acum și experimentați multitudinea de sloturi tematice oferite de furnizori mondiali de top! Profitați de jackpotul zilnic!

Jocuri de masă și cărți

Încercați-vă norocul la cele mai atractive jocuri într-un mediu sigur, ușor și legal!

Cazino Live

Experiență de cazino este acum mai interactivă că oricând! Învingeți dealerii și deveniți cei mai valoroși jucători luând loc la masă și jucând în condiții reale! Sau poate preferați blackjack? Aveți ocazia să vă demonstrați aptitudinile live!

Sporturi virtuale

O nouă eră a început! Sporturile virtuale sunt cel mai nou trend în pariurile online, cu recompense generoase. Descoperiți o noua lume a sporturilor cu o multitudine de opțiuni! De la fotbal și baschet, la curse de cai și de căini, experiența intensă a jocurilor de noroc continuă!