DIICOT preia dosarul criminalului-incendiator! Detalii de ultimă oră despre victima minoră

Publicat: 26/06/2020 | 11:17

Dosarul criminalului în serie eliberat condiționat și care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți a fost preluat de procurorii DIICOT. Surse judiciare au declarat în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO că decizia a fost luată după ce în telefonul mobil al acestuia, confiscat la percheziții, au fost descoperite imagini cu victima minoră în ipostaze indecente.

CITEȘTE ȘI: A FĂCUT STOP CARDIO-RESPIRATOR ADOLESCENTA INCENDIATĂ DE CRIMINALUL DIN MEHEDINȚI. ANUNȚUL TRIST FĂCUT DE MEDICI

Inițial, dosarul fusese deschis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, dar probele găsite în telefonul lui Ion Turnagiu conturează însă noi capete de acuzare, așa încât cazul a fost transferat la DIICOT.

NU RATA: BREAKING. CRIMINALUL CARE A INCENDIAT O FATĂ DE 17 A ÎNCERCAT SĂ ÎȘI IA VIAȚA CU AJUTORUL LENJERIEI INTIME

În tot acest timp, criminalul în serie Ion Turnagiu se zbate între viață și moarte. El se află internat în comă la Spitalul din Craiova, după ce joi a încercat să se sinucidă în arest. El și-a făcut o funie din lenjeria intimă și s-a sprânzurat în camera de detenție. Polițiștii l-au găsit în stare de inconștientă, incendiatorului fiindu-i acordate îngriji medicale de urgență.

GANDUL.RO are informații de ultimă oră din acest dosar!