Dieta pe care Gina Chirilă o recomandă! Merge la sigur cu ea când vrea să slăbească

Publicat: 24/02/2020 | 18:00

Gina Chirilă se află în cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este însărcinată în cinci luni și așteaptă cu nerăbdare să devină mămică. Gian este un fotomodel de renume internațional și are mereu grijă de greutatea ei și este atentă la ce mănâncă. Însă de-a lungul timpului s-a confruntat cu unele oscilații de greutate.

Gina Chirilă este un fotomodel de succes, cu numeroase contracte în România cât și în strainătate. Soția lui Bogdan Vlădău continuă să aibă o siluetă de invidiat, chiar dacă se află în a cincea lună de sarcină. Aceasta a declarat pentru unica.ro care este dieta la care apelează când vrea să slăbească rapid și sănătos.

Fotomodelul a mai precizat că niciodată nu a apelta la suplimente de slăbit și că nu recomandă acestă procedură nimănui. Așa că, Gina se bazează pe o dietă simplă, care restricționază puțin stilul alimentar.

Dietă de fotomodel

Când vrea să dea jos câteva kilograme, Gina Chirilă merge pe o rețetă simplă. La micul dejun alege să mănânce o omletă cu legume sau doar fructe, pentru a-și furniza energia nescesară unei zile. Când vine vorba de masa de prânz merge pe o combinație de vitamine, minerale,  carbohidrați și proteine așa că mănâncă ori o salată, ori un piept de pui de curcan cu orez sau legume la cuptor.

În ceea ce privește cina: „O iau cu 2-3 ore înainte de culcare, pentru că, în timpul somnului, metabolismul încetinește. De obicei mănânc paste sau fructe. Încerc să evit cărnurile grase, sarea, zahărul în exces, alcoolul. Asta nu înseamnă că nu evadez din când în când de la meniul perfect și sănătos pentru un corp frumos. Așa că unul dintre alimentele mele favorite este ciocolata, mâncată cu măsură. Alte alimente preferate sunt ananasul și fructele de mare, pe care le iubesc. Deși în lumea modei există această prejudecată, că nu se poate slăbi decât prin înfometare, niciodată nu m-am înfometat și nici nu recomand acest lucru”, a declarat Gina Chirilă.