Dida Drăgan, dezvăluiri în Săptămâna Mare. Cum s-a apropiat de Dumnezeu. “S-a îndurat de mine și…”

Publicat: 30/04/2021 | 07:33

Dida Drăgan, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din România, a povestit, în cadrul unui interviu, cum s-a apropiat de Dumnezeu și modul în care i-a schimbat viața acest lucru.

Solista susține că nimic în viață nu poate fi realizat fără ajutorul Divinității și i-a sfătuit, în Joia Mare, pe toți semenii săi să se îndrepte spre Dumnezeu.

Fie ca această zi să ne spele de rele, îndoieli și neadevăr și să avem curajul să fim noi înșine, iar partea de lumina a sufletului nostru să alunge întunericul din noi. Dumnezeu şi-a jertfit unicul lui Fiu ca să ne spele pe noi de toate relele lumii acesteia. Căci Isus a luat asupra sa crucea păcatelor noastre. Iisus este biruința asupra morții, este partea noastră de eternitate, este lumina lunii care s-a coborât în noaptea sfântă prin Marea Poartă a Cerului”, a declarat Dida Drăgan.

Dida Drăgan: “Dumnezeu a făcut din ființa mea vasul în care a turnat o picătură din harul Său”

În continuare, Dida Drăgan a subliniat faptul că tot ce a realizat de-a lungul carierei i se datorează lui Dumnezeu, care a fost lângă ea în fiecare secundă.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu care s-a îndurat de mine și a făcut din ființa mea vasul în care a turnat o picătură din harul Său. Artistul poate converti substanța artistică în combustibil creator, ceea ce a condus la luminarea spiritului și construcția de sine, libertate, artă, religie, pentru că arta nu ține doar de meserie și de exercițiu ține, în primul rând, de har. Ea cultivă libertatea de gândire, inițiativa, personalitatea”, a mai spus Dida Drăgan la “Sinteza Zilei”, la Antena 1.

“Nimeni nu știe cât am tremurat în toate festivalurile”

Totodată, Dida Drăgan susține că nu există artist sau simplu cetățean care să nu-l iubească pe Dumnezeu, pentru că, în opinia ei, fără Cel de Sus nimic nu poate fi realizat.

Nimeni nu știe cât am tremurat în toate festivalurile internaționale pe care le-am câștigat. Recunosc că, întotdeauna când am un concurs internațional mă rog la Dumnezeu. Numai Dumnezeu m-a apărat pentru că eu am venit dintr-o țară socialistă. A fost foarte greu”, a mai spus precizat artista.