Diana Șoșoacă, atac fără precedent la adresa lui Raed Arafat: “Mâinile lui sunt pline de sânge”. Senatoarea i-a cerut demisia șefului DSU

Publicat: 22/06/2021 | 13:26

Senatoarea exclusă din grupul AUR este mai înverșunată ca niciodată împotriva lui Raed Arafat și pare că i-a declarat război total! În cadrul unui interviu oferit de curând, Diana Șoșoacă a spus despre șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă că are mâinile “pline cu sânge”. Ea a făcut și câteva remarci acide pentru Guvernul condus de premierul Florin Cîțu, dar și pentru Klaus Iohannis, președintele României.

Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa lui Raed Arafat

Declarațiile Dianei Șoșoacă la adresa lui Raed Arafat au venit în contextul tragediei petrecută în timpul unui concurs auto off-road din județul Covasna și în urma căreia pilotul Adrian Cernea a murit. Senatoarea consideră că intervenția pompierilor în cazul accidentului teribil din weekend a fost una dificilă din cauza zonei greu accesibile, dar despre mărturiile secretarului de stat a subliniat că arată incompetenţa crasă pe care acest om o afişează”.

“Îi lipsește empatia, compasiunea, îi lipseşte sufletul. Toate guvernările l-au susţinut pe domnul Arafat şi avem numai morţi pe mâinile lui! (…). Mâinile lui sunt pline de sânge. Nici la acest moment nu e în stare să-şi dea demisia, ceea ce înseamnă că nu are pic de demnitate şi onoare”, a declarat Diana Șoșoacă pentru România TV.

Nu rata: Diana Șoșoacă se teme că va fi asasinată pe “modelul” crimei de la Arad: “Am trecut pe lângă moarte”

Diana Șoșoacă, critici dure și la adresa Guvernului României și a lui Klaus Iohannis

“E inacceptabil că o astfel de persoană, că om nu poţi fi, să nu ai pic de inflexiune a vocii când vorbeşti de vieţi pierdute. Raed Arafat are salariu inclusiv de acest om care şi-a pierdut viaţa. (…).

O infatuare şi o îngâmfare care nu îi arată decât incompetenţa, egocentrismul şi autoidolatria de care dă dovadă. Acest Guvern şi acest preşedinte nu dau dovadă decât că probabil sunt nişte servicii secrete externe care îl impun pe Raed Arafat în funcţia de şef DSU”, a mai spus Diana Șoșoacă pe un ton tranșant.

Citește și: Raed Arafat are un anunţ urgent pentru românii care NU s-au vaccinat

Sursa foto: Facebook @Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial & @Raed Arafat