Diana Sar, top trei outfit-uri! Ce stil vestimentar abordează actrița din „Vlad”

Publicat: 13/03/2020 | 19:16

Diana Sar este una dintre actrițele apreciate din România. Tânăra s-a făcut cunoscută publicului larg datorită serialului „Vlad”, unde a interpretat rolul Roxanei.

Diana este o fire rebelă, iar acest lucru se poate observa și în stilul vestimentar pe care îl abordează. La fiecare apariție publică surprinde prin look-ul pe care îl afișează și ținutele inedite. Actrița nu se teme să experimenteze atunci când vine vorba despre piesele vestimentare pe care le alege.

De fiecare dată pe lângă o ținută inedită, Diana alege și un make-up care să vină în completarea imaginii sale. Cei de la verdict.ro au reușit să ajungă în dressing-ul actriței și să vadă care sunt outfit-uri preferate ale actriței.

Vedeta a recunoscut că încă nu are un stil vestimentar bine conturat și că este fericită că poate exploata tot felul de look-uri.

„Încă nu cred că am un stil anume, aș putea spune că sunt versatilă, ba am un stil clasic, simplu, ba ceva excentric, depinde de eveniment și de dress code. Încă nu am un stil anume, îmi place să experimentez”, a declarat Diana.

VEZI AICI INTERVIUL COMPLET CU DIANA SAR