Diana Sar, pictorial îndrăzneț într-o lenjerie intimă complet transparentă! Ce accesoriu periculos are în bikini

Publicat: 27/02/2020 | 14:58

Diana Sar a acceptat de curând provocarea de a realiza un pictorial îndrăzneț. În fața fotografului, actrița din serialul “Vlad” a pozat îmbrăcată într-o lenjerie intimă complet transparentă prin care s-a văzut tot…  Privirile internauților nu au fost ațintite doar asupra zonelor intime ale vedetei, ci și pe accesoriuul periculos pe care îl avea în bikini.

Citește și: Actrița Diana Sar din Serialul Vlad a fost filmată în timp se dezbrăca în fața unui bărbat celebru. VIDEO cu imaginile care au pus pe jar fanii serialului Pro TV

Diana Sar a pozat într-o lenjerie intimă transparentă

Actriță și model internațional, Diana Sar a pozat recent în ipostaze HOT! Una dintre imaginile incediare le-a publicat astăzi pe contul ei de Instagram, unde a scris un mesaj în limba engleză.

“The Black Riding Hood or the Wolf?  Captured by dear @elizalupu_0 (…) #lingerie #black #ridinghood #lace (n.r.: Scufița Neagră sau Lupul? Fotografie realizată de Eliza Lupu)” este mesajul scris de actrița care a jucat în primele două sezoane ale serialului-fenomen “Vlad”.

Internauții au admirat fotografia cu Diana Sar, care apare într-o lenjerie intimă sexy și provocatoare și cu un cardigan negru cu glugă… dar și tatuajele și accesoriul neobișnuit prins pe bikini.

Diana Sar a publicat azi una dintre imaginile HOT surprinse în timpul unei ședințe foto © Instagram
Diana Sar a publicat azi una dintre imaginile HOT surprinse în timpul unei ședințe foto © Instagram

Diana Sar, dezvăluiri despre viața personală și profesională

Întrebată în cadrul unui interviu despre o experiență care i-a schimbat enorm viața, tânăra artistă a mărturisit: “Momentul în care am decis să merg la castingul pentru serialul «VLAD». Eu urma să plec din tară să lucrez ca model, dar am decis să îmi ascult inima și să merg la casting, pentru că actoria îmi oferă o satisfacție sufletească mult mai mare.«VLAD» reprezintă un început tare puternic pentru cariera mea, alături de spectacolul «Noii infractori», de la Teatrul Național, în care am debutat imediat după premiera serialului”, relatează 22news.ro.