Diana Munteanu, senzuală în rochia albă de mireasă! Vedeta de la Antena 1 a schimbat 8 ținute. Care o avantajează cel mai mult

Publicat: 17/02/2020 | 16:24

Într-un decor luxuriant, la Castelul din inima Capitalei, Diana Munteanu a îmbrăcat nu mai puțin de 8 rochii de mireasă! Totul s-a întâmplat în cadrul unei ședințe foto pentru revista “Ghidul Miresei”, publicație ce va fi lansată în cadrul târgului de nunți care va avea loc în perioada 21 – 23 februarie la Romexpo.

Citește și: Diana Dumitrescu și Diana Munteanu se luptă pentru jobul de prezentatoare al noului show de la Antena 1

Diana Munteanu, pictorial sexy în rochii albe de mireasă

“Acest shooting a fost o provocare pentru că e ceva vreme de când n-am mai purtat o rochie de mireasă și sper eu, să fiu inspirație pentru cele ce își pregătesc cea mai frumoasă zi din viața lor. Îmi plac ședințele foto în general, opt rochii de miresică nu sunt un fleac,  dar totul e minunat și lucrezi cu plăcere când ai o echipe cu care te înțelegi minunat”, a mărturisit Diana Munteanu în interviul acordat revistei Ghidul Miresei.

Citește și: Diana Munteanu a spus câte kilograme are, dar și înălțimea ei. Vedeta de la Antena 1 arată demențial în costum de baie la 40 de ani

Întrebată cum ar arăta rochia de mireasă perfectă în viziunea sa, Diana Munteanu a mărturisit că ar alege cel mai probabl o creație tip sirenă: “În viziunea mea de acum, 2020… pentru că în 2007, când m-am măritat aveam, desigur, alte preferințe… Rochia de mireasă trebuie să fie cea în care te simți perfect, care are lejeritate, care te face să arăți exact așa cum vrei și pe care să o alegi cu sufletul…Rochia perfectă în viziunea mea este o rochie fină pe linia corpului, probabil tip sirenă, dar lejeră, fără trenă…”.