Diana Munteanu le răspunde celor care au spus că este anorexică! „În orice altă ţară, ar fi considerată o greutate absolut normală”

Publicat: 13/05/2021 | 21:32

În ultimul timp Diana Munteanu a primit tot mai multe critici. Fanii din mediul online i-au atras atenția că este prea slabă și că se apropie de anorexie. Însă vedeta nu ține seama de gura răutăcioșilor și spune că se simte excelent așa.

Diana Munteanu a slăbit mult în ultima perioadă, iar asta i-a adus destul de multe critici. Însă vedeta spune că are o greutate perfectă pentru ea, care este rezultatul unor antrenamente fizice zilnice și al unei diete echilibrate și sănătoase. (CITEȘTE ȘI: DIANA MUNTEANU, APROAPE DE ANOREXIE!? VEDETA ANTENEI 1 E DE NERECUNOSCUT ȘI ÎȘI ÎNGRIJOREAZĂ FANII. FOTO)

Mai mult, Diana Munteanu a făcut sport de performanță în adolescență, iar acest lucru a ajutat-o să se mențină și de-a lungul timpului. Se pare acum vedeta are 53 de kilograme și spune că aceasta este greutatea ideală pentru ea.

„La 1,71 metri, am 53,5 kilograme, ceea ce, în orice altă ţară, ar fi considerată o greutate absolut normală. Şi, până la urmă, fiecare trebuie să fie aşa cum se simte cel mai bine în pielea lui!”, a declarat Diana Munteanu.

Diana Munteanu, program zilnic de antrenamente

Dina Munteanu reușește să se mențină în formă cu un program zilnic de antrenament și cu e dietă echilibrată. În această perioadă, în care a stat mai mult acasă, vedeta s-a antrenat alături de băiețelul ei.

 „Aş spune că sunt chiar mai fit decât eram acum un an. Da, pentru că mi-am spus că, dacă tot stăm acasă, să fac ceva bun şi sănătos şi, începând din perioada aia, împreună cu David, ne-am făcut un program zilnic de antrenament.

Au fost zile când ne-am antrenat şi de două ori pe zi şi a fost minunat. Pentru mine, sportul şi mâncarea sănătoasă sunt stil de viaţă, ceva ce a devenit normalitate. Iar disciplina este ceva ce s-a format în anii de şcoală, atunci când făceam sport de performanţă şi care, iată, m-a ajutat să rămân aşa”, a declarat Diana Munteanu pentru Clickpentrufemei.ro