Punem pariu că nu ghiciți din prima încercare cine este prezentatoarea TV! A făcut greșeala să iasă nemachiată la cumpărături

Publicat: 29/02/2020 | 23:08

Este, fără nicio exagerare, foarte cunoscută, dar preferă să nu iasă în evidență atunci când apare în public. Punem pariu că nu ghiciți din prima încercare cine este prezentatoarea TV. Recent, a făcut „greșeala” să iasă nemachiată la cumpărături. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu Diana Munteanu, în cu totul alte ipostaze față de cele în care apare pe micul ecran.

În 2014, Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au divorțat, după opt ani de căsnicie. Relatia dintre cei doi s-a erodat, iar ex-fotbalistul ar fi „tradus-o” așa că blonda a decis să-i dea papucii. Ulterior, celebra prezentatoare TV s-a concentrat asupra carierei. Are numeroase contracte de publicitate și apare, des, la diverse evenimente mondene, de pe urma cărora câștigă sume deloc de neglijat.

(VEZI AICI: BOGDAN NEMȚEANU, EX-LOGODNICUL DIANEI MUNTEANU, & ACTUALĂ IUBITĂ AU FĂCUT ȘPRIȚ LA MARE ÎNAINTE SĂ DEVINĂ PĂRINȚI!)

Diana Munteanu, un ten perfect

În plan personal, Diana Munteanu nu epatează. Preferă să fie discretă și să nu atragă atenția absolut deloc. Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o într-un supermarket din Capitală. Îmbrăcată elegant, fosta soție a lui Claudiu Niculescu a impresionat prin liniștea pe care a afișat-o. Și-a făcut cumpărăturile, s-a așezat liniștită la coadă, după care a achitat produsele. Ceilalți clienți habar nu aveau că lângă ei se află o cunoscută prezentatoare TV.

Diana Munteanu s-a remarcat, totuși, cu tenul perfect, care o pune tot timpul în valoare și care nu necesită deloc machiaj. Fanii o știu mai mult din fața camerelor de luat vederi, unde apare “țiplă”, dar iată că, în viața obișnuită, ex-partenera lui Claudiu Niculescu adoptă un stil normal, pentru care merită respect și apreciere. Fără farduri, blonda este, practic, de nerecunoscut, iar mărturie în acest sens sunt cele mai recente imagini cu ea.

Diana Munteanu este de nerecunoscut fără machiaj

(CITEȘTE ȘI: VEDETA ANTENEI 1 A CONFUNDAT MALLUL CU DORMITORUL! AM FILMAT-O ÎN TIMP CE…)

Are un fiu cu Claudiu Niculescu

Diana Munteanu a decis să divorțeze de Claudiu Niculescu la finalul lui 2014 și a făcut public anunțul în ajunul Crăciunului. Cei doi s-au despărțit, de comun acord, la notar, iar acum își văd liniștiți de viață. Ruptura a venit ca urmare a infidelităților fotbalistului, care se pare că avea o relație paralelă de mai multe luni. În urma poveștii lor de dragoste a rezultat un fiu, David Cristian.

(NU RATA: DIANA MUNTEANU & FOSTUL IUBIT AU NEGOCIAT ÎMPĂCAREA PE ŞEZLONG, LA PLAJA MILIONARILOR!)

Siluetă de invidiat

În vârstă de 41 de ani, Diana Munteanu are o greutate 53 de kilograme și o înălțime de 1,71 cm, potrivit mărturisirilor sale. “Merg la tratamente corporale. Fac sport și țin diete”, a explicat celebra prezentatoare TV. A impresionat, de-a lungul timpului, cu silueta de invidiat care i-a adus mulți admiratori.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)