Diana Dumitrescu, criticată de mai multe mămici în mediul virtual. „Evit să răspund la comentarii şi mesaje răutăcioase. Ba chiar am blocat unele persoane şi o voi face tot mai des”

Publicat: 24/03/2020 | 18:26

Imediat după ce a devenit mămică Diana Dumitrescu a revenit și în televiziune, la Antena 1, unde prezintă noua emisiune „Mireasă”. Acum câteva luni, Diana a născut un băiețel, care îi ocupă majoritatea timpului.

Vedeta se ocupă de creșterea celui mic așa cum știe și are alături câteva ajutoare de încredere. Are propriile reguli și nu ascultă sfaturi de la oricine. Din această cauză, Diana Dumitrescu a atras antipatia mămicilor de pe internet. (CITEȘTE ȘI: DIANA DUMITRESCU, MOTIVUL PENTRU CARE NU MAI ALĂPTEAZĂ DUPĂ APROAPE DOUĂ LUNI DE CÂND A NĂSCUT: „A TREBUIT SĂ ÎI DAU BIBERON PENTRU CĂ…”)

Într-un interviu pentru VIVA!, vedeta a vorbit despre viața de mămică și despre cum reușește să se descurce cu tot.

 „Nu am mai fost foarte activă pe rețelele de socializare. Eu am descoperit că sunt genul de mamă căreia nu îi place să dea sfaturi necerute, iar evoluţia lui Carol mă interesează pe mine şi atât. Evit să răspund la comentarii şi mesaje răutăcioase.

Ba chiar am blocat unele persoane şi o voi face tot mai des. Nu îmi plac hate-ul și bullyingul din social media şi mi se pare că în asta se transformă, din păcate. Eu am spus aşa, şi o voi mai spune – fiecare mamă face pentru copilul ei ce crede ea că este mai bine. Deciziile îi aparţin, la fel şi consecinţele. Am scris despre acest lucru pe blogul meu”, a declarat Diana pentru VIVA!

„Nu este ca o poveste cu final fericit”

Diana Dumitrescu a primit rolul de mămică de doar câteva luni și încă încearcă să se obișnuiască. Lucrurile nu sunt tocmai simple, dar le face față. (VEZI ȘI: DIANA DUMITRESCU REVINE PE “STICLĂ”. CE SHOW VA PREZENTA ACTRIȚA LA ANTENA 1. “AȘTEPT CU NERĂBDARE!”)

„Nu pot spune nici că este mai greu sau nici că este mai uşor decât mă aşteptam, pentru că am avut permanent un ajutor de nădejde. Dar nu este simplu, nu este ca o poveste cu final fericit, pentru că stresul de a fi mamă, aici mă refer la sentimentul permanent de grijă care apare, să fie copilul bine, să fie totul în regulă, nu va dispărea niciodată şi nu le poate nimeni trăi în locul tău.

Este dificil, dar şi sentimentul de iubire pură pe care ţi-l oferă un copil nu are termeni de comparaţie!”, a mai spus Diana.