Diana de la Insula Iubirii a fost abandonată la naștere, iar ce a aflat la naștere i-a dat lumea peste cap brunetei fatale de la Antena 1

Publicat: 09/12/2019 | 08:43

Povestea de viață a Dianei Constantin de la ”Insula Iubirii” este emoționantă. A fost abandonată la naștere, iar pe tatăl său l-a cunoscut atunci când avea doi ani. Diana spune că acesta nu știa absolut nimic despre ea.

Frumoasa Diana ține păstrează în suflet amintiri dureroase. A rămas într-un centru de plasament până la vârsta de patru luni, fiindcă bunica sa nu a vrut să o crească. Femeia își dorea… un băiat, nu o fată. Diana a foat adoptată, de la un an și jumătate, de sora mamei ei.

”Mama mea a fost mai mult obligată să mă lase la casa de copii. Pe tata l-am cunoscut acum doi ani. El nu ştia nimic despre mine. Bunica mea a zis că dacă eram băiat mă lua să mă crească, dacă sunt fată nu. Eu am rămas la centru de plasament când aveam patru luni. Apoi, mătuşa mea, sora mamei mele, m-a adoptat de la un an jumătate. Am crescut într-o familie în care am fost iubită şi am aflat târziu că sunt adoptată. Nu am vrut să accept lucrul acesta şi nu am fost curioasă. Eu ţin legătura cu amândouă, sunt cele mai bune prietene ale mele”, a povestit Diana Constantin în timpul emisiunii Acces Direct.

Diana Constantin, poveste de viață emoționantă

”Nu a forțat-o nimeni”

Diana Constantin a mai povestit că mama ei a semnat, fără să știe, actele prin care a fost dusă la internat: ”Am întrebat-o pe mama biologică de nenumărate ori ce s-a întâmplat şi de ce m-a lăsat. Recent am aflat că ea nu a vrut să mă lase, dar că un medic de la spital i-a făcut actele pentru a mă duce la un internat. Ea a semnat, neştiind exact ce semnează. Nu a forţat-o nimeni”, a mărturisit Diana. Vedeta a mărturisit și că a fost în pragul sinuciderii, un alt episod dureros din viața ei. „Părinţii mei s-au despărţit, tata s-a recăsătorit cu o femeie care avea două fete şi mi-a spus că eu nu mai sunt copilul lui. Asta m-a dărâmat psihic. Şi în momentul de faţă sunt afectată. A fost şocul pentru că nu-mi imaginam viaţa fără amândoi părinţii. Am încercat să-mi iau viaţa, dar m-au prins la timp. Şi acum pentru că sunt depresivă am tot timpul gânduri. Eu sunt o persoană sinceră, dar am foarte multe întrebări, nu înţeleg de ce nu pot să fiu stabilă”, a mărturisit Diana Constantin la un post de televiziune.