Diana Bișinicu, mega-surpriză pentru fiica ei! VIDEO

Publicat: 02/03/2020 | 12:16

Recent, fiica vedetei a împlinit 7 ani, prilej cu care artista a pregătit un cadou special pentru copilul ei. Pe lângă petrecerea fastuasă, Diana Bișinicu și-a surprins fiica cu un super-cadou muzical, pe care Riana nu o să o uite niciodată.(CITEȘTE ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU DANIELA CRUDU. ASCUNDE ÎN SPATELE OCHELARILOR URMELE BĂTĂII PRIMITE DE LA FOSTUL IUBIT!)

Diana Bișinicu i-a făcut fiicei o surpriză neașteptată de ziua de naștere. Mai exact, artista i-a compus o melodie fiicei sale. ”Cântec pentru fetița mea” este piesa pe care vedeta a lansat-o recent și pe care o interpretează împreună cu fiica ei. Melodia, în care artista suține că se vor regăsi toate mamele de fete, are și un videoclip pe măsură, care a fost filmat în Dubai.(NU RATA: KANAL D NEGOCIAZĂ PENTRU UN ”MATINAL” CU MITOȘERU ȘI UN PREZENTATOR ”DE-AL CASEI”!)

Potrivit spuselor sale, Diana Bișinicu avea în gând această idee încă de anul trecut. Vedeta şi-a dorit ca ea să fie cea care compune melodia, pentru a fi un dar cu adevărat deosebit. Astfel, cu ajutorul lui Dumnezeu, tânăra mămică a reuşit să o găsească o variantă potrivită, atât pentru ea, cât şi pentru fiica ei.

“Mi-am dorit enorm să-i compun o melodie. L-am rugat pe Dumnezeu, venind de la un concert, să-mi dea inspirație să compun pentru fata mea cea mai sensibilă piesă. În cinci minute aveam deja în cap cuvintele pe linia melodică, ca și cum știam piesa de foarte multă vreme. Este un cântec în care se vor regăsi toate mamele de fete. Mai mult decât atât, mi-am dorit să cânte și Riana. Ea cântă la final. Chiar dacă piesa a fost compusă în iulie anul trecut, am știut clar că voi face astfel încât acesta să fie cadoul de 7 ani. Mai mult decât un cadou, este o moștenire”,a declarat Diana Bișinicu, pentru Libertatea.ro.