Diana Bianca, prietena lui Brigitte Pastramă, s-a mutat într-o vilă de lux. Imagini uluitoare din casa blondinei

Publicat: 22/12/2019 | 17:12

Multe femei visează să le aducă Moșul o vilă cu piscină și o mașină, însă, doar una-i norocoasă. Femeia de afaceri, Diana Bianca, cea mai bună prietenă a lui Brigitte Pastramă, s-a mutat într-o vilă, în Pipera, de stă mâța-n coadă. Sau în piscină și în saună, pentru că vila cu două etaje este dotată cu tot luxul și confortul. Dacă am trage linie la tot ce am văzut, am putea estima noua proprietate cam la un milion de euro.

Am intrat noi, încălțați, în livingul extrem de elegant care găzduiește adevărate obiecte de artă, mobilier cu stil și un aer de sărbătoare. (VEZI ȘI: VĂDUVA LUI FANE SPOITORU I-A ÎMPODOBIT MORMÂNTUL CELUI MAI CUNOSCUT INTERLOP AL ROMÂNIEI!)

”-Ce avem aici, șemineu?

 -Da, e natural.

 -Daca ridicam, vine mosu`, își dă drumul pe horn.

 -Moșul va trebui să fie foarte slim ca să încapă pe acolo.

 -Nici eu nu încap, dar el… N-am mai vazut globuri cu puf, zici ca e de pe papucii aia care se purtau.

 -L-am facut din mai multe culori. E solstițiul de iarnă, se spune că, în afară de tradiția de Crăciun, lumina învinge noaptea, întunericul. Și se face un brad în care se pun steluțe, ornamente și la fiecare ornament îți pui o dorință.

 -Ce ți-ai dori să găsești sub brad? 

 -Eu dacă am oameni buni lângă mine, liniște, bucurie în fiecare zi, le pot face singură.

 – Aș vrea să arunc un ochi și în bucătărie înainte de toate, pentru că mă gândesc că, acum, de Crăciun, în casa oricărui român miroase a caltaboș, a sarmale.

 -La mine nu va mirosi garantat, dar voi găti ceva zilele următoare.

 -Interesantă bucătăria, pe genul lux și opulență”, a fost discuția între Bianca Diana și Marius Niță.

Tot confortul cu cheltuială mare se ține dar și transpirând nu doar în saună ci și muncind. (VEZI ȘI: SOCRUL ANDREEI BĂLAN, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE PENTRU CĂ ȘI-A HĂCUIT AMANTA CU 25 DE LOVITURI DE CUȚIT!)

”-Bănuiesc că nu oricine ar putea avea vilă cu două etaje, piscină și saună… Dacă și-o dorește și își pune în gând lucrul ăsta o sa-l aiba. 

 -Nu e suficient să spui, trebuie să și simți”, au mai discutat cei doi.

Pe lângă binele pe care îl face pacientelor în cabinetele ei de chirurgie estetică, Diana Bianca are și alte planuri mărețe: ”Aș vrea să fac ceva pe turism, în Bucovina, că tot sunt de acolo. Și săptămâna viitoare vreau să lansez un blog, cameleoonia, care să arate cum un om poate să facă foarte multe lucruri, poate fi mamă, soție, om de afaceri…”.