Diana Bianca, din nou “pe sticlă”! Ce emisiune va prezenta. “Este un sentiment extraordinar!”

Publicat: 12/06/2020 | 14:31

Diana Bianca, cunoscută în showbizzul românesc după nenumăratele apariții tv, va începe un nou proiect la Prima TV.

(CITEȘTE ȘI: O MILIONĂREASĂ DIN BUCUREȘTI+IMAGINEA BRIGĂZII SECȚIA 19 ȘI DOI MAGNAȚI AU RUPT SAINT TROPEZ)

Cameleoonia by Diana Bianca este noua rubrică pe care vedeta o lansează sâmbătă, 13 iunie, în cadrul emisiunii Secrete de stil difuzată de la ora 11:00 la Prima TV.

Diana mai are la activ proiecte la Nova TV – My Cliniq by Diana Bianca, o emisiune interviu cu vedete și persoane publice, dar și Interviu WoW cu Diana Bianca în fiecare marți de la ora 18:00 pe platforma www.wowbiz.ro.

Diana Bianca
Diana Bianca

Diana Bianca: “Propunerea…”

Iar cum anul acesta a fost plin de surprize plăcute pentru vedetă, pe Diana Bianca o veți putea urmări și la Prima TV, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00.

Propunerea venită din partea postului Prima TV a fost una care m-a bucurat foarte mult. Practic, pe parcursul ultimului an, am trecut din postura de invitată a diferitelor posturi TV la cea de prezentator – realizator TV. A fost o trecere la care nu m-aș fi gândit și pe care nu am anticipat-o. Prima emisiune proprie am avut-o la Nova TV și le mulțumesc pentru încrederea avută în mine. A urmat o emisiune a mea la Wowbizz și, deși ambele proiecte continuă, am acceptat cu entuziasm și propunerea postului Prima TV.

(VEZI AICI: MILIONĂREASA MEDLIFE A APĂRUT CU UN NOU URUS DE 350.000 € ”PĂ NEGRU”!)

În momentul de față am trei emisiuni pe care le realizez și prezint. Este un sentiment extraordinar această trecere dintr-o parte a alta a microfonului. E o chestiune de paradigmă, se schimba absolut totul într-un mod extraordinar. Ceea ce sper eu de la emisiunile mele este ca, după fiecare încheiere a lor, telespectatorii să rămână cu ceva în plus. Cu niște informații, cu un plus de încredere în ei sau poate doar cu o stare de bine. În noi toți se află un potențial imens aflat în stare latentă, care așteaptă să fie trezit. Iar eu asta îmi doresc să fac. Să ajut fiecare persoană care ne va urmări să devină tot mai bună, cu fiecare zi. Pentru că putem sta în natura noastră și e timpul să ne reamintim asta” a dezvăluit Diana Bianca, înaintea debutului noului său proiect de la Prima TV.