Diana Belbiță, mesaj pentru Elena Ionescu, de la Survivor România! ”Refuz să cred că…”

Publicat: 12/02/2020 | 14:36

Diana Belbiță urmărește competiția ”Survivor România” și este fanul declarat al concurentei Elena Ionescu. Recent, luptătoarea profesionistă de MMA a transmis un mesaj de încurajare pentru artista care se luptă în concurs.

Elena Ionescu este una dintre cele mai bune concurente de la ”Survivor România” și, cu toate acestea, de fiecare dată când se fac nominalizări, colegii acesteia o votează să plece acasă. Culmea, motivul pentru care nu este dorită de grupul să din concurs nu se bazează pe vreo probă sportivă, pentru că la acest capitol Elena Ionescu triumfează cu excelență.

După cea mai recentă nominalizare a Elenei Ionescu, pe pagina de Instagram a artistei a apărut o postare, la care Diana Belbiță a comentat imediat: ”Nu îmi vine să cred!!! Refuz să cred că au făcut asta din nou”.

Diana Belbiță a motivat reacția sa jurnaliștilor de la Wowbiz.ro:

”Nu o cunosc pe Elena personal, dar îmi este tare dragă, de aceea am și decis să o susțin de câte ori va fi nevoie. Am votat-o pe Elena de fiecare dată când a fost propusă spre eliminare și o voi face în continuare.”

Diana Belbiță a fost în situația Elenei Ionescu

Diana Belbiță, care a fost concurentă la Exatlon România, a suferit atunci când a fost propusă spre nominalizare de ceilalți concurenți, în special de cei pe care-i credea prieteni. La momentul respectiv, Giani Kiriță a făcut-o pe Diana Belbiță să plângă după ce a spus că tânăra sportivă a încercat doar să se victimizeze.

Însă, după ce s-a încheiat competiția Exatlon, Diana Belbiță și Giani Kiriță au trecut peste neînțelegerile din competiție.