Diana Belbiță a umplut-o de sânge pe Ana de la Survivor România! Vedeta Exatlon a făcut-o K.O. pe faimoasă

Publicat: 14/02/2020 | 10:35

Știe toată lumea că Diana Belbiță este o luptătoare de succes, care nu-și menajează niciodată adversarii din ring. În cadrul unui meci în care a luptat împotriva faimoasei Ana de la Survivor România, prințesa războinică a ieșit învingătoare și chiar a umplut-o de sânge pe rivala sa!

Acum ceva timp, Diana Belbiță a luptat împotriva Anei de la Survivor România. Fosta vedetă Exatlon a făcut-o praf în ring pe rivala sa, faimoasa de la Kanal d. Meciul a fost unul extrem de strâns, căci Ana a intrat în ring extrem de încrezătoare, neștiind ce urma să o aștepte. La numai câteva minute, Diana Belbiță și-a făcut și ea apariția în ringul de luptă, iar ceea ce s-a întâmplat mai apoi este desprins din filmele de acțiune.

Diana Belbiță a primit aprecieri din partea oamenilor aflați în sală, ceea ce a făcut-o să fie mult mai puternică în fața rivalei sale. Lupta a început-o cu dreptul și Ana de la Survivor a fost victima unei serii de pumni zdraveni!

Lupta a fost una cum nu s-a putut mai dură pentru faimoasa Ana de la Survivor, căci Diana Belbiță a făcut-o K.O. în numai câteva minute! Plină de sânge în urma loviturilor încasate, Ana s-a sprijinit de antrenorul său și a mărturisit că nu se mai poate ține pe picioare.

Din Canada, prințesa războinică i-a transmis un mesaj rivalei sale. Aceasta a declarat pentru wowbiz.ro că a urmărit Survivor încă de la început și a rămas în relații bune cu Ana.

„Pe Ana Maria am cunoscut-o că adversară. Noi am luptat pe 20 august 2018. Acela a fost chiar primul meu meci după ieșirea din Exatlon. După terminarea întâlnirii din ring, am rămas în relații bune. Am fost foarte fericită când am auzit că va merge la Survivor România și am fost sigură că se vă descurca pe trasee. Am urmărit Survivor România încă de la primul episod, iar în zilele în care eu nu ajung la televizor, mami îmi povestește absolut totul. M-am bucurat să văd că într-adevăr Ana se descurca foarte bine în ceea ce privește probele, dar îmi pare rău să văd că este ușor influențabilă și am fost dezamăgită când am văzut că a nominalizat-o pe Elena. În opinia mea, Elena este cea mai buna fată din echipa Faimoșilor și nu merita să fie nominalizată. Cum “prima dragoste nu se uită niciodată”, nu pot să nu fiu alături de echipa Faimoșilor, dar sunt și persoane care nu îmi plac acolo. Chiar daca o cunosc personal pe Ana Maria Pal, favorita mea în Survivor Romania este de departe Elena”, a spus Diana Belbiță, pentru sursa citată.