Diana Belbiță a criticat-o dur pe Ana Pal după ieșirea violentă de la Survivor România. Internauții au sărit în apărarea concurentei de la Kanal D

Publicat: 19/02/2020 | 08:11

Diana Belbiță a criticat-o dur pe Ana Pal după ieșirea violentă de la Survivor România. Internauții au sărit în apărarea concurentei de la Kanal D

Citește și: Scene violente la Survivor România! Ana Maria Pal i-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu. Ce a urmat și decizia luată de producătorii show-ului de la Kanal D

Diana Belbiță, mesaj tranșant la adresa Anei Pal după ieșirea violentă de la “Survivor România”

La scurt timp după ce a văzut episodul violent desfășurat la “Survivor România”, Diana Belbiță a așternut pe o rețea de socializare un mesaj tranșant la adresa Anei Pal. Gândurile fostei concurente de la “Exatlon” au fost însoțite de trei imagini, iar una dintre ele a fost realizată în timpul meciului în care a făcut-o K.O. pe faimoasă.

“Nu pot să fiu de acord cu gestul din această seară al Anei Maria Pal în @survivorromania.oficial. Nu este un gest tipic luptătorilor de performanță și mi-aș dori să nu se generalizeze. Dacă Ana a făcut gestul ăsta, este singura care și-l asumă. Am stat aproape patru luni în Exatlon (@exatlonromania) și, indiferent de situație, nu am avut în niciun moment ieșiri de genul ăsta. Maris Criprian (@maris_ciprian) și Ion Surdu (@surdumma ) sunt de asemenea luptători MMA și, întotdeauna au dat dovadă de autocontrol și bun simț.

Repet: Acesta nu este un gest tipic unui luptător, Ana Maria este singura care își asumă consecințele.
@kanaldromania @cornelia_ionescustar @madalinalambrinoc @andreiciobanuofficial”, a scris Diana Belbiță pe contul ei de Instagram.

Mulți dintre internauți au fost de acord cu cele afirmate mai sus de cunoscuta luptătoare, stabilită de câteva luni buni în Canada, însă, au fost câțiva care au criticat-o.

“Mi se pare urât gestul de a posta despre acest subiect în sine, critici la adresa ei oricum vor curge, asta e clar și nu cred că trebuia punctat nimic; este clar ca nu vor fi vreodată etichetate sporturile de contact conform unor comportamente mai puțin sportive ale cuiva”, a scris Maria, una dintre femeile care o urmăresc pe Diana Belbiță pe Instagram.

Fosta concurentă de la Exatlon i-a răspuns imediat: “Intră pe grupuri, citește câteva comentarii și vei vedea cum mulți zic: «Dacă face sportul ăsta, normal că e așa»… Tocmai asta am vrut să subliniez, nu e un gest tipic sportului..”.