Dialogul incredibil dintre Florin Muntean și Ciprian Marica. Ex-internaționalul, umilit de soțul “tradus”: “Măcar i-ai dat-o bine?” / “Hai că exagerezi! Eu stau așa, în prosop…”

Publicat: 30/04/2020 | 08:31

Ciprian Marica a înșelat-o pe Ioana Marcu, femeia alături de care are doi copii, cu Ana Muntean, tânără căsătorită cu fiul fostului boss de la Transgaz. Cei care i-a descoperit a fost chiar soțul ”tradus”, Florin Muntean Jr., iar iar scenele fierbinți s-au petrecut într-o cameră a luxosului hotel Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Imaginile care au făcut vâlvă în mediul online îl înfățișează pe Ciprian Marica luat la întrebări de Florin Muntean Jr., fost sportiv de performanță. Pe durata dialogului, fostul fotbalist a încercat să-l soțul ”încornorat” să se retragă în altă parte pentru a discuta, dar fără succes. În tot acest timp, fostul internațional era înfășurat doar cu un prosop în jurul coapselor și contrariat fiindcă a fost descoperit într-o astfel de situație.

Florin Muntean: Fain la Cluj? Poți să îmi arăți și mie camera? Că n-am văzut-o niciodată. Te rog frumos, lasă-mă să intru!

Ciprian Marica: Hai, te rog, vino încoace

Florin Muntean: Nu! Lasă-mă să intru, te rog frumos!

Ciprian Marica: Hai să mergem de aici!

VEZI AICI: ASTA SCHIMBĂ TOT! CUM A AFLAT SOȚUL ÎNȘELAT CĂ ANA MUNTEAN ÎL „TRADUCE” LA HOTEL CU CIPRIAN MARICA

Florin Muntean: Nu vreau să mergem nicăieri, te rog frumos să mă lași să intru. Oricum nu plec nicăieri până nu iese. Ce vrei să rezolvi? Promit că nu îi fac nimic

Ciprian Marica: Hai cu mine de aici!

Florin Muntean: Nu merg nicăieri, stau bine așa. N-am nicio treabă, nu vreau să mă țigănesc cu tine, și nici cu ea. Vreau doar să îi demonstrez că este mai josnică decât zice

Ciprian Marica: Vii puțin cu mine?

Florin Muntean: Nu, te rog frumos, nu vreau să mă ciondănesc, nu am nicio treabă cu tine!

Ciprian Marica: Dar măcar oprește ăla (n.r. telefonul cu care filma)

Florin Muntean: Deschide ușa! De ce ai lăsat cheia în ușă? Cu ce mai intri acum?

Ciprian Marica: Dar nu mai filma…

Florin Muntean: Dar lasă-mă, e dreptul meu, eu vreau să îmi filmez soția, nu pe tine! Te rog frumos, nu vreau să mă cert cu tine, Ciprian…

CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ! CINE ESTE FLORIN MUNTEAN, BĂRBATUL CARE ȘI-A PRINS SOȚIA CU CIPRIAN MARICA ÎNTR-O CAMERĂ DE HOTEL DIN CLUJ

Ciprian Marica: Nici eu nu vreau să mă cert cu tine, haide cu mine de aici…

Florin Muntean: Știi care e chestia? De la tine mă așteptam mai puțin decât de la ea! Sincer… dar nu este nicio problemă, că se întâmplă chestii d-astea. Ciprian, nu plec de aici până nu iese! Ana, haide, ieși afară, te rog frumos!

Ciprian Marica: Hai oprește camera, te rog. Haide cu mine, vreau să stau de vorbă cu tine puțin.

Florin Muntean: Nu! Vreau să o văd pe ea prima dată și după, dacă vrem, stăm de vorbă trei ore. Ana, haide, ieși afară, că știu că ești acolo de patru ore!

Ciprian Marica: Poți să oprești puțin ălă? Pot să vorbesc cu tine?

Florin Muntean: Îmi recunoști că e acolo? După ce o văd stăm de vorbă cât vrei. Te rog frumos, vreau să fiu cel mai calm om din lume și o să văd!

Ciprian Marica: Haide până acolo!

Florin Muntean: Nu vreau să vin până nicăieri, oricum am poze, am toate dovezile. Spune-i să deschidă. Spune-i să deschidă, Ciprian, că oricum ești în prosop și nu poți să mergi la recepție. Băi, și dinainte să afle ea, de când ați fost trei zile la mare, și la club ați rămas împreună, a recunoscut ea că ați rămas împreună. Dacă îmi demonstrezi că nu e nimeni acolo, plec. Eu sunt aici, vorbim cât vrei. Te filmez să vadă lumea ce bine arăți. Măcar i-ai dat-o bine?

Ciprian Marica: Hai că exagerezi.. eu stau așa în prosop. Poți să oprești filmarea? De ce mă tot filmezi?

Florin Muntean: Eu o aștept pe ea să iasă afară, doar pe unde să plece? Să se arunce de la balcon?

VEZI ȘI: CINE ESTE, DE FAPT, ANA MUNTEAN, SOȚIA PRINSĂ DE SOȚ CU CIPRIAN MARICA ÎNTR-O CAMERĂ DE HOTEL DIN CLUJ

“Ești de cea mai joasă speță! Mi-ai spus că ți-ar fi scârbă să te atingă cineva…”

Într-un final, Ana Muntean și-a făcut curaj și a ieșit din cameră. A urmat, de asemenea, un dialog între tânără și soțul ei.

Florin Muntean: Am vrut să îți demonstrez că ești de cea mai joasă speță! Mai de joasă speță decât despre fetele despre care vorbeai. Cum îmi ziceai tu mai devreme că ți-ar fi scârbă să te atingă altcineva.. No, păi e bine să-ți dea atâtea ore, îmi cer scuze că eu nu pot atât, doar două – trei am putut în viața mea. Ai ceva de spus? Spune! Mi-ai spus, chiar astăzi, că ți-ar fi scârbă să te atingă cineva? Eu te-am acuzat de o singură persoană, uite-l (n.r. arată spre Ciprian Marica)

Ana Muntean: Haide să mergem în cameră să stăm de vorbă!

Florin Muntean: Ce spui? Păi de ce să mergem în cameră? Măcar ți-a fost bine, spune? Am avut dreptate! Și la mare, la club, ați rămas împreună, și ai spus că nu e adevărat!

NU RATA: PRIMA REACȚIE A LUI CIPRIAN MARICA, DUPĂ CE A FOST PRINS PE PICIOR GREȘIT: ”CREDEȚI CĂ NU VEȚI PLĂTI TRĂDAREA?”

Ana Muntean: Vrei să nu mai facem circ?

Florin Muntean: Ce circ ți se pare că am făcut? Eu sunt foarte calm! Nu vreau să merg în cameră! De ce ai făcut asta, spune! Dinainte să afli despre mine, ai vrut să scapi de mine, așa e? Ești bine, ești de vreo patru ore aici. Ce ați făcut? V-ați spus povești?

Ana Muntean: Da…

Florin Muntean: I-auzi, și eu mai povestesc cu oameni, dar nu stăm în prosop