Acasă » Cancan » ”Este o industrie dură și plină de falsitate”

”Este o industrie dură și plină de falsitate”

De: Maria H. 05/08/2021 | 11:57

Diana Condurache sau Dia este răsfățata trupei 5GANG cu care crește o generație întreagă de puști din România. În cadrul unui interviu exclusiv pentru CANCAN.RO tânăra şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre presupusele probleme care ar exista în formaţia fenomen. Artista a făcut totodată dezvăluiri şi despre povestea de dragoste pe care o trăieşte de patru ani, alături de Alex, băiatul care o face fericită.

Membrii trupei 5GANG au reuşit de-a lungul timpului să câştige admiraţia milioanelor de oameni care îi susţin şi le apreciază munca. În perioada pandemiei, mulţi dintre aceştia au observat unele schimbări, ba chiar s-a vorbit despre o „ruptură” a grupului.

Dia a vorbit despre acest subiect şi ţinut să dezmintă informaţiile apărute. Tânăra a explicat faptul că prietenia lor este mult mai puternică, iar atunci când sunt probleme, totul se rezolvă printr-o simplă discuţie.

„Având în vedere că în perioada asta nu au fost concerte, pot spune că în pandemie toți am încercat sa lucrăm la brandul nostru personal. Băieții s-au mai văzut și au filmat vloguri împreună, dar asta pentru că sunt vecini. Nu mă simt exclusă. Când este vorba de ceva serios, sunt mereu chemată.

Nu ne-am certat și nu au existat discuții. Pot spune că în trupa noastră, chiar dacă suntem doar niște adolescenți, există înțelegere și încredere. Am trecut de etapa în care ne certam pe lucruri mici. Totul se rezolvă cu o discuție sinceră. Suntem în asta împreună”, ne-a dezvăluit în exclusivitate „Prinţesa din 5GANG”.

Membrii trupei 5GANG

„Mereu ne distrăm la concerte și filmări. Dar cred că cele mai amuzante momente sunt cele cauzate de oboseală, când toată lumea este secată de oboseală și face/zice tot ce le trece prin minte. Sunt prea multe ca să dau un exemplu, dar aștept cu nerăbdare filmările din August pentru noul film 5GANG care va apărea în Decembrie. Sunt sigură că o sa îmi fac amintiri frumoase de acolo”, a mai povestit Dia.

„Nimeni nu e perfect, dar toţi suntem frumoși în felul nostru”

Deşi au parte de iubirea şi susţinerea publicului, există şi păreri negative la adresa celor cinci.Întrebată cum gestionează comentariile răutăcioase care au apărut odată cu succesul răsunător, blondina a explicat:

„Doar faptul că își iau din timpul lor prețios pe care nu îl pot lua înapoi, doar ca să îmi spună lucruri urate și să încerce să mă facă să mă simt nașpa, spune multe despre caracterul lor și despre educația lor. Pentru mine din start este un câștig. Nu mă placi, dar totuși ești atent la toate mișcările mele. Majoritatea sunt fani sub acoperire sau pur și simplu invidioși. Mulți critică, dar nu se uita la ei.

Dia 5Gang, alintata grupului

Eu îmi recunosc defectele, știu când greșesc, și nu îmi e rușine să o spun. Dar dacă văd la altcineva că într-o poză i se vede burta de exemplu, nu sar să îi spun lucrul ăsta. Nu e ca și cum poza nu a fost analizată înainte sa fie postată. Mi-am asumat asta. Suntem toți oameni. Nimeni nu e perfect, dar toţi suntem frumoși în felul nostru. De-obicei le răspund cu bunătate ca să îi doară mai tare, sau ironic”.

(CITEŞTE ŞI: SELLY NU ȚINE CONT DE BANI ÎN VACANȚĂ. A LUAT UN „TAXI” DE 1200 DE EURO DE LA NICE LA SAINT-TROPEZ. FOTO&VIDEO)

„Nu-mi fac griji dacă nu mai merge cu muzica”

„Prinţesa din 5GANG” a mărturisit că niciodată nu s-a gândit să renunţe la cariera sa din cauza „cârcotaşilor”. Însă, tânăra ar fi dispusă oricând să încerce să îşi câştige şi „altfel” banii, în cazul în care nu ar mai avea succes.

„Nu m-am gândit. Este o industrie dură și plină de falsitate, dar atâta timp cât tu ești puternic și nu lași “faima” să te schimbe, sunt de părere că rezisti ușor. Cât despre un job normal, da. M-aş vedea. Nu este o rușine. Orice ban făcut cinstit este o mândrie.

Mama m-a învățat de mică să fiu muncitoare și să mă mulțumesc cu ce am. Dacă ar pica toată treaba, am diploma de bac și bănuiesc ca m-aș descurca cu cunoștințele mele în anumite domenii. Nu îmi fac griji”, a mai povestit artista.

„Sunt de părere ca toți avem momente grele în viața si depinde de noi dacă vrem sau nu să trecem peste. Dumnezeu îți dă cât poți duce. Am avut multe. Cred că sunt challenge-uri și chiar dacă pe moment sunt grele, îmi place sa câștig. mi-am promis mie că nu o să mai las pe nimeni să mă tragă în jos sau să mă facă să par ceea ce nu sunt”, a mai povestit tânăra.

„Prinţesa din 5GANG” se iubeşte de patru ani cu Alex

În acelaşi timp, Dia a făcut dezvăluiri şi din viaţa sa personală. Celebra artistă ne-a povestit cum decurge povestea de iubire pe care o trăieşte de aproape patru ani. Se pare că, schimbările care s-au produs în viaţa tânărului i-au apropiat şi mai mult pe cei doi îndrăgostiţi, iar în prezent sunt mai fericiţi ca niciodată.

NU RATA: MĂDĂLIN DE LA 5GANG ȘI-A PARCAT ANAPODA MUSTANG-UL ȘI A FOST TAXAT DE O TÂNĂRĂ: “MUTĂ MAȘINA!”. CE SFAT PREȚIOS I-A OFERIT GRATIS FEMEIA! ȘOFERII GRĂBIȚI AR TREBUI SĂ ÎL AFLE

„Relația noastră merge din ce în ce mai bine. Suntem împreuna de aproape 4 ani și pot spune că abia acum am ajuns să ne înțelegem cel mai bine. Nu au fost niciodată certuri, că nu am avut de ce. Cât despre el, nu s-a schimbat mare lucru. Doar și-a dat seama cât de importantă şi frumoasă este viața. A avut o perioadă grea care l-a afectat şi fizic şi psihic, iar meditația l-a ajutat enorm.

Diana și iubitul ei

Majoritatea oamenilor care îl judecă nu își dau seama cât de important este sa îți iei din timpul tău 10 minute pe zi ca să respiri. În momentul în care apare ceva “diferit” faţă de normalul cu care este obișnuit, romanul alege să arunce cu pietre în loc sa înțeleagă, de fapt, ce se întâmplă”, a dezvăluit cântăreaţa.

Cine o susține pe Diana de la 5Gang?

Mai mult decât atât, Diana a explicat faptul că sprijinul familiei, dar şi cel pe care l-a primit din partea iubitului său au făcut-o să ajungă astăzi unde a visat mereu.

„Familia m-a sprijinit mereu şi au înțeles faptul că asta îmi este viața acum. Dacă nu îmi pot vizita mama 3 luni din cauza proiectelor, ea înțelege şi mă susține. Vorbim zilnic. Cât despre Alex, fiind în aceeași oala sa zicem așa, YouTuberi şi cântăreți, a existat mereu înțelegerea.

Iubitul artistei o susține în tot ce face

Dacă eram cu un alt băiat cu siguranță nu aveam atâta libertate să merg la concerte, filmări, evenimente şi mai ales, încrederea că nu se întâmpla nimic cu ceilalți 4 membrii. Mereu am apreciat asta la iubitul meu”, ne-a mai declarat artista.

Sursă foto: instagram.com

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Pensionarea anticipată. Penalizările care se vor aplica din septembrie
Pensionarea anticipată. Penalizările care se vor aplica din septembrie
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
"E Crăciunul pentru spălătoriile auto!" Un internaut nu și-a mai recunoscut mașina în parcare din...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice