Dezvăluirile halucinante făcute de Ella Nae, fosta soție a lui Costin Mărculescu. L-a numit gay și a spus că are un vibrator acasă

Publicat: 11/06/2020 | 13:55

Mariajul Ellei Nae cu Cosmin Mărculescu a fost unul extrem de controversat. Între cei doi ar fi fost vorba de un acord, potrivit spuselor fostei soții a regretatului actor, iar după despărțire, bruneta nu s-a sfiit să-l facă de râs în mod public pe Mărculescu.

Mariajul dintre Costin Mărculescu și Ella Nae a fost presărat cu de toate. După numai 2 luni de la căsătoria civilă, Ella a ieșit în spațiul public și a făcut declarații șocante despre soțul ei. Bruneta a mărturisit că acesta este gay și că a avut fetish-uri ciudate, cu un vibrator.

VEZI ȘI – MARA BĂNICĂ, DEVASTATĂ DE DURERE! A AJUNS LA BISERICĂ, LA CĂPĂTÂIUL LUI COSTIN MĂRCULESCU

„Îmi băteam joc de el, asta merita atunci. Pentru că el merită să fie minţit, pentru că e un pervers. E un obsedat. Măi, idiotule care eşti! Eşti o panaramă, un cerşetor. Te dau în judecată, nesimţitule! E homosexual. Are vibrator acasă şi m-a rugat să i-l bag în anus. A avut dreptate Mara Bănică, este gay. Eşti maro la funduleţ, aşa mi-a spus un prieten. Tu ai fetişurile tale”, afirma bruneta într-o emisiune, la momentul respectiv.

Costin Mărculescu a plâns în direct, după fosta soție

Cu ochii în lacrimi, invitat la o emisiune de televiziune, Costin Mărculescu a povestit totul despre umilințele îndurate din cauza fostei sale soții.

”Nu am cuvinte. Acest subiect, aceste emisiuni au fost cele mai jenante apariţii din viaţa mea. îmi găsesc mai greu cuvintele acum. Am dovedit că încă o iubesc. Ştiam trecutul ei, şi nu m-a interesat acest aspect. Că a fost cu 70 de bărbaţi nu e treaba mea, are 34 de ani. Încă o iubesc. Am stabilit de comun acord, dar mai mult forţat de ea, ca noi doi să divorţăm. Ea a spus că nu contează actele, că eu voi rămâne soţul ei. Zicea că îmi face doi băieţi. Nu vreau să par vrun prost. Sunt doar un bărbat care iubeşte. Am 45 de ani, trebuia să fac pasul ăsta, şi am simţit să îl fac cu ea. 

MERGI LA – LEGIȘTII AU ANUNȚAT: CARE A FOST CAUZA MORȚII LUI COSTIN MĂRCULESCU

Nu am nevoie de psiholog, eu sunt propriul meu psiholog. Să îi faci iubitei tale tot ce avea ea nevoie şi să fii bătaie de joc.. Nu am jucat teatru. Din moment ce îi oferi soţiei totul, şi ea zice că vrea totul, totul şi tu îi dai mai mult decât totul, ce să îi mai dai? Îmi este jenă de ipostaza asta. Ea a spus că nu mă iubeşte de acum opt zile. E păcatul ei dacă şi-a bătut joc de mine” spunea Costin Mărculescu, plângând.