Dezvăluiri halucinante în cazul crimei din Olt! Cum a încercat Nicoleta să își salveze iubitul după ce l-a înjunghiat mortal

Publicat: 09/01/2020 | 09:33

Anchetatorii au făcut dezvăluiri halucinante în cazul crimei din Olt, comisă de o tânără care este însărcinată. Nicoleta le-a povestit criminaliștilor cum a încercat să își salveze iubitul după ce l-a înjunghiat mortal sub privirile îngrozite ale fiicei sale de doar patru anișori.

Dezvăluiri halucinante în cazul crimei din Olt

În urma cercetărilor făcute, anchetatorii au stabilit cum s-a petrecut crima înfiorătoare din Vulpeni, judeţul Olt. Potrivit oamenilor legii, femeia însărcinată i-a aplicat iubitului ei două lovituri de cuţit în zona claviculei, după care a încercat să-i vindece rănile cu o cremă de corp. Fiica ei de patru ani dintr-o căsătorie anterioară a fost martoră la scenele cumplite și, cel mai probabil, va avea nevoie de consiliere.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus în seara zilei de marți, 7 ianuarie, reţinerea tinerei pentru o durată de 24 ore.

“În fapt, s-a reţinut că inculpata G.N., în dimineaţa zilei de 7 ianuarie 2020, în jurul orelor 11:00 – 11:30, pe fondul unor discuţii contradictorii cu concubinul său C.C.E., în vârstă de 33 de ani, i-a aplicat acestuia două lovituri cu un cuţit de bucătărie, lovituri în urma cărora victima a decedat. Din concluziile preliminare întocmite de către S.J.M.L Olt rezultă că victima a prezentat două leziuni traumatice, respectiv o plagă înjunghiată în regiunea supraclaviculară stângă şi o plagă înjunghiată în zona claviculară stângă, ce s-au putut produce la data de 7 ianuarie 2020 prin lovire cu un obiect tăietor – înţepător (posibil cuţit), în condiţiile unei heteroagresiuni”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul Olt.

Procurorii au mai precizat că, în cursul zilei de astăzi, vor solicita unei instanţe arestarea preventivă a femeii pentru 30 de zile.

“Dumnezeu să te odihnească! Ai fost un om bun cu sufletul bun. Și totdeuna. Plin de viață toată lumea se simțea bine în compania ta erai cu rasu în gură totdeuna și glumeț. Cei ce te-am cunoscut , nu te vom uita niciodată îngeri să te aibă pază!”, au scris prietenii pe o pagină de socializare.