Dezvăluiri halucinante făcute de o pacientă infectată cu COVID-19, aflată în spital: ”Sunt pacientul care se tratează cu nimic?”

Publicat: 13/04/2020 | 10:35

O femeie infectată cu virusul COVID-19 și internată la spitalul ”Victor Babeș” din Capitală a făcut dezvăuiri uluitoare, pe pagina de socializare. (CITEȘTE ȘI: TRAGEDIA UNEI FAMILII DE ȘOFERI DE TIR. ACCIDENTUL CUMPLIT DIN FRANȚA I-A LUAT EI VIAȚA, ÎN TIMP CE EL … TREI COPILAȘI AU RĂMAS FĂRĂ MAMĂ)

Catinca Neniu este femeia care se plânge de felul cum este tratată. Ea susține că este internată de trei zile și că nu mai primește tratament după efectuarea celui de-al doilea test pentru coronavirus, rezultat pozitiv.

TRAGEDIA UNEI FAMILII DE ȘOFERI DE TIR. ACCIDENTUL CUMPLIT DIN FRANȚA I-A LUAT EI VIAȚA, ÎN TIMP CE EL … TREI COPILAȘI AU RĂMAS FĂRĂ MAMĂ

”Cum se numeste când ești în a 3-a zi fără tratament, îți iese încă un test pozitiv, ai avut simptome și nu ți se mai dă nimic? Și nici nu reușești să vorbești cu nimeni, că oricum n-ai cum să ieși din salon? Vine zâna măseluța și alungă covidu? Sau sunt pacientul care se tratează cu nimic?”, scrie Catinca Neniu, într-un mesaj postat pe contul ei de socializare. (NU RATA:  SCANDAL URIAȘ LA SPITALUL DIN TÂRGU-JIU! A MURIT, IAR FIICA ESTE DISPERATĂ: ”A LOVIT-O PE SPATE ȘI PE BURTĂ!”)

„Și, eventual, dacă tot nu ți se dă tratament, dar stai în spital ca la puscărie și ți se spune că nu poți să stai în carantină acasă? Cu toate că- s cazuri și în România în carantină fix acasă…Sau mai e varianta să ajungi cu un virus și să mai iei minim unul că oricum nu sunt verificați și abia după câteva zile se trezesc că au fost puși la gramadă?”, mai spune pacienta pe Facebook.

SCHIMBĂRI MAJORE LA UN SPITAL DIN FOCȘANI! CE A DECIS MINISTRUL SĂNĂTĂȚII

Catinca se mai plânge că nu are nici măcar pe cine să întrebe câte ceva legat de boala ei. „Cam cum se numesc astea? România? Poate mă lămurește și pe mine cineva, că oricum nu reușesc să vorbesc cu nimeni din spital”, a mai spus Catinca Neniu.