Dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea după accidentul din atelierul de mecanică: ”A vrut să taie cu flexul și…”

Publicat: 11/03/2020 | 23:34

În urmă cu aproape două săptămâni, fostul lider al PSD a fost implicat într-un accident de muncă în Penitenciarul Rahova. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, după incidentul din atelierul de mecanică. (CITEȘTE ȘI: LIVIU DRAGNEA A PLĂNUIT NUNTA CU IRINA)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de evoluția stării de sănătate a fostului președinte al PSD. (VEZI ȘI: RAREȘ BOGDAN, DELOC EMOȚIONAT LA VESTEA CĂ LIVIU DRAGNEA ÎNGHEAȚĂ ÎN PUȘCĂRIE)

„Nu mulți deținuți se încumetă…”

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Liviu Dragnea a trecut cu bine peste incidentul neplăcut de care a avut parte în urmă cu câteva săptămâni. Vă reamintim că fostul politician s-a accidentat la un deget în timp ce manevra un flex în atelierul de mecanică al Penitenciarului Rahova, unde este încarcerat. (NU RATA: ULTIMA IMAGINE CU LIVIU DRAGNEA ÎN LIBERTATE)

”A vrut să taie cu flexul și și-a zgâriat un deget. Nu a fost nimic grav. Incidentul s-a petrecut în timp ce muncea. S-au mai întâmplat în trecut astfel de incidente minore. Nu mulți deținuți se încumetă să pună mâna pe flex sau pe aparatul de sudură, dar el a fost mai muncitor. Acum a trecut cu bine peste incident”, ne-au spus sursele citate.

Liviu Dragnea ar fi trecut cu bine peste accidentul din atelierul de mecanică

Lăsat să înghețe în celulă

În urmă cu ceva timp, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) vă prezenta, în premieră, amănunte incredibile legate de condițiile pe care le-a avut de îndurat fostul lider al PSD în închisoare. (NU RATA: VIITOAREA SOȚIE A LUI LIVIU DRAGNEA, LA UN PAS DE MOARTE PE MASA DE OPERAȚIE)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, la începutul acestui an, când afară termometrele au indicat temperaturi extrem de scăzute, Liviu Dragnea a avut parte de o surpriză neplăcută. Mai exact, în celula sa din Penitenciarul Rahova nu a funcționat căldura. În consecință , Liviu Dragnea a avut de îndurat frigul crâncen.

Sursele noastre susțin că Liviu Dragnea a suspectat că ar fi fost vorba despre rea-credință. Și asta pentru că, din câte se pare, doar celula în care este încarcerat fostul lider al PSD a întâmpinat această problemă. Astfel că fostul președinte al Camerei Deputaților s-ar fi plâns comandantului închisorii despre condițiile inumane din penitenciar.

Liviu Dragnea a suferit un accident de muncă în Penitenciarul Rahova

Dosarul care i-a adus condamnarea liderului PSD

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.(NU RATA: NORA LUI LIVIU DRAGNEA A RĂVĂȘIT INSTAGRAMUL CU ”PICTORIALELE” FĂRĂ SUTIEN)

Conform rechizitoriului întocmit de DNA, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a două angajate – Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica. Cele două nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman, a arătat DNA.

Potrivit procurorilor, Liviu Dragnea a determinat-o pe Anisa Niculina Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul DGASPC Teleorman. Liderul PSD a mai fost acuzat că a contribuit, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman.

În aprilie 2016, Liviu Dragnea a mai fost condamnat la doi ani de închisoare, cu suspendare, în dosarul „Referendumul”. Judecătorii au considerat că liderul PSD a folosit abuziv autoritatea și influența în partid pentru a denatura rezultatul scrutinului din 2012 privind demiterea președintelui de atunci, Traian Băsescu. (VEZI ȘI: DRAGNEA JR. EXPLICĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT CU MAMA LA NUNTA SA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)