Dezvăluiri despre scenariul emisiunilor cu Vulpița și Viorel Stegaru la Acces Direct: “Ascultau doar indicaţiile”

Publicat: 07/01/2021 | 22:44

Unul dintre colegii Mirelei Vaida a făcut dezvăluiri sub protecția anonimatului despre scenariul emisiunilor cu Vulpița și Viorel Stegaru la “Acces Direct”. Potrivit declarațiilor sale, cei doi soți care au cunoscut celebritatea la scurt timp după ce au pășit în platoul emisiunii de la Antena 1 nu au cerut părerea cuiva de-a lungul edițiilor și respectau întocmai indicațiile primite din partea producătorilor și nu numai.

Mărturii despre scenariul emisiunilor cu Vulpița și Viorel Stegaru de la “Acces Direct”

La începutul anului trecut, Veronica și Viorel Stegaru au apărut la “Acces Direct” cu o problemă delicată în viața oricărui cuplu: infidelitatea. Într-un timp record, ei au strâns un număr impresionant de fani, iar producătorii emisiunii au transformat mariajul lor într-un serial care a rulat la Antena 1 multe luni, spre disperarea unora dintre telespectatori și nu numai.

Vulpiţa şi Viorel nu întrebau prea multe legate de scenariul emisiunilor. Erau destul de tăcuţi, chiar şi la câteva luni după ce deveniseră cunoscuţi. Poate chiar timoraţi. Nu cereau sfatul nimănui, ascultau doar indicaţiile. Într-un fel, părea că le pasă doar de cameră. Cum se striga: «Motor!», deveneau alte persoane. Ei ştiau ce au de făcut, să-şi expună viaţa, şi au făcut uneori asta fără niciun fel de oprelişte, chiar şi spre surprinderea noastră, a declarat unul dintre angajații emisiunii “Acces Direct” pentru publicația PlayTech.ro.

Ulterior, colegul Mirelei Vaida a mai adăugat tot sub protecția anonimatului că: “Totul era privit ca un fel de afacere. Veneai la muncă şi-ţi făceai treaba. Nimeni nu punea întrebări suplimentare, nu cerea numere de telefon, nu te întâlneai cu nimeni după emisiuni. Nici nu prea aveai cum, dată fiind toată povestea asta cu pandemia. Nu s-au legat prietenii cu ei!.

Anul acesta, Veronica Stegaru va deveni mămică pentru a doua oară; “vedeta” Antenei 1 și soțul său mai au o fetiță.

Nu rata: Detalii incredibile despre Vulpița și Viorel Stegaru. Cum au ajuns cei doi în Parlament și cum au fentat munca un an întreg

Mirela Vaida, declarații despre întoarcerea “cuplului-bombă” la Acces Direct

Contactată recent de cei de la PlayTech.ro ca să comenteze noile informații despre invitații speciali din 2020, Mirela Vaida a refuzat să facă vreo declarație. În urmă cu două luni, prezentatoarea a oferit însă un interviu sincer despre reîntoarcerea celor doi soți în platoul emisiunii “Acces Direct”.

“Valul de hate venea odată cu audiența foarte mare pe care a făcut-o acest subiect şi mi-am dat seama că oamenii nu sunt sinceri. Tu nu ai cum să critici în fiecare zi subiectul, dacă nu îl urmăreşti, şi atunci întrebarea este: de ce îl urmăreşti? Pentru că te intrigă ceea ce vezi? Pentru că nu te lasă indiferent? Şi atunci cum mă faci pe mine, producător, realizator sau prezentator de televiziune, să mă opresc cu acest subiect, când ştiu că ție îți place să te uiți? Căci despre asta e vorba în televiziune, despre a capta interesul publicului.

El n-are decât să te blameze, să te judece, dar dacă el nu schimbă canalul, înseamnă că el te vrea acolo. Aşa că mă ridic deasupra acestor critici şi voi spune că da, Vulpița şi Viorel au fost un fenomen. Astfel de personaje au făcut deliciul publicului, pentru că ei vin cu poveşti desprinse din viața reală, indiferent de studiile, educația, oraşul din care vin şi multe alte criterii sociale, economice şi intelectuale”, a declarat prezentatoarea în cadrul unui interviu oferit jurnaliștilor publicației VIVA!.