Dezvăluiri cutremurătoare. Iubitul femeii care a murit în Italia a înlemnit când a văzut-o moartă! Presimțise că s-a întâmplat ceva

Publicat: 13/12/2019 | 09:43

Mihaela Carmen Bătăiosu și-a pierdut viața miercuri seara, într-un accident de circulație pe centura de sud a orașului Bergamo, la Zanica. Femeia de 42 de ani se îndrepta spre locul de muncă. Trebuia să-și sune, ca de obicei, iubitul, pentru a-i spune că a ajuns cu bine.

Carmen lucra la aeroportul Orio al Serio și era responsabilă cu curățenia în avioane. Ca de fiecare dată, când Carmen ajungea la muncă urma să-l sune pe iubitul ei, Florin, pentru a-i da de știre că a ajuns cu bine, scrie rotalianul.com. (CITEȘTE ȘI: GRAV ACCIDENT ÎN PRAHOVA! DOUĂ PERSOANE AU RĂMAS INCARCERATE)

Telefonul nu a mai sunat, iar Florin a început să se îngrijoreze. Inițial, a sunat-o el pe ea, de mai multe ori, dar Carmen nu răspundea. A decis să plece în căutarea ei. A urmat același drum pe care iubita lui îl parcurgea în fiecare seară pentru a ajunge la locul de muncă, dar când a ajuns la podul de pe via Pradona a avut parte de un șoc. Maşina iubitei lui era zdrobită, pe marginea drumului.

Mihaela Carmen Bătăiosu avea două fete, una trecută de vârsta majoratului și cealaltă adolescentă încă.

Impact violent

Carmen se afla la volanul unui BMW şi circula în direcția Seriate, iar cealaltă maşină implicată în accident, un autoturism Fiat Punto, se îndrepta în direcţia opusă, spre Stezzano. (VEZI AICI: UN BĂRBAT DIN JUDEŢUL CONSTANŢA ŞI-A BĂTUT SOŢIA CU UN OBIECT DIN LEMN PÂNĂ CÂND A MURIT)

Din cauze necunoscute încă, una dintre cele două mașini a intrat pe contrasens și s-a produs impactul devastator, sub podul de pe via Pradona, potrivit ecodibergamo.it. Românca a murit pe loc.

Celălalt şofer, un italian de 40 de ani, rezident în Urgnano, a fost grav rănit fiind transportat la spitalul Papa Giovanni din Bergamo.