Dezvăluiri cutremurătoare: „Cristina Țopescu a fost găsită în pat, învelită cu..”

Publicat: 13/01/2020 | 14:34

Cristina Țopescu a fost găsită moartă, în propia casă, dumincă seara. Cauza morții nu a fost încă stabilită, iar poliția a deschis dosar de moarte suspectă.

Decesul jurnalistei a fost constatat de polițiștii care au ajuns la casa din Tunari, în urma unui apel telefonic, efectuat de una dintre vecinele Cristinei, care era îngrijorată că nu o mai văzuse de mult timp. Conform Mediafax, surse apropiate ale anchetei au afirmat că jurnalista a fost găsită în pat, învelită cu o plapumă. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA ȚOPESCU S-A IUBIT CU ȘTEFAN BĂNICĂ JR.! MOTIVUL PENTRU CARE CEI DOI S-AU DESPĂRȚIT. DE VINĂ A FOST ARTISTUL CARE…)

Trupul Cristinei Țopescu nu prezenta  urme de violență și este puțin probabil ca aceasta să se fi sinucis. Anchetatorii iau în calcul toate posibilitățile și au deschis un dosar de moarte suspectă în cazul jurnalistei.

Dosarul este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. În cursul zilei de luni se va trimite o ordonanță procurorilor către INML pentru a se face o expertiză medico-legală, au spus reprezentanții unității de parchet, pentru Mediafax

Decesul Cristinei Țopescu

Jurnalista a fost găsită moartă în prorpia casă. Cei care au declarat decesul au fost polițiștii, care au primit un apel telefonic, de la una din vecinele Cristinei. Aceasta a fost alarmată de faptul că toate telefoanele artistei erau închise și nu o mai văzuse de mai bine de două săptămâni.

Polițiștii ajunși la casa din Tunari au chemat un echipaj al ambulanței care să confirme decesul. Echipajul ajuns la fața locului a fost șocat de starea în care se afla trupul jurnalistei, pe care nu au fost capabili să o recunoască inițial din cauza degradării.