Dezvăluiri cutremurătoare ale unui supraviețuitor: ”Am căzut peste cineva, avea o gaură în gât!” Ce i-a spus cel care avea să moară VIDEO

Publicat: 21/02/2020 | 16:40

Atacul armat din Germania s-a soldat cu 10 morți și mulți răniți. Unul dintre cei care au scăpat, tânărul Muhammed, a făcut dezvăluiri cutremurătoare din timpul ”execuției” din orașul Hanau.

Acesta spune că ucigașul, Tobias Rathjen, a intrat în barul în care lua masa și a început să tragă fără să se uite. „Inițial, am auzit cinci sau șase focuri de armă, apoi l-am văzut intrând în local. Luam masa cu toţii în acel moement. Eram în jur de 10 – 12 persoane în local. Două, trei sau patru persoane au reuşit să supravieţuiască. Eu am fost unul dintre cei care au scăpat”, a declarant, de pe patul de spital, Muhammed, potrivit Al Jazeera.

Tânărul care a reuşit să supravieţuiască atacului terrorist a fost împușcat în umăr, dar rana nu i-a pus în pericol viața. El a mai povestit cum i-au fost uciși părietenii, dar și personae pe care nu le cunoștea din bar. (CITEȘTE ȘI: ŞASE MORŢI ÎNTR-UN ATAC ARMAT ÎN GERMANIA. PRESUPUSUL ATACATOR, ARESTAT!)

”A intrat printr-o parte a localului și i-a ucis pe toți. A venit apoi în zona unde ne aflam noi şi a început să tragă. S-a aplecat și a început să tragă spre noi. M-am ascuns în spatele unui zid, dar m-a împușcat în umăr. Am căzut peste cineva, apoi altcineva a căzut peste mine și altcineva peste. Bărbatul peste care am cazut avea o gaură în gât. I-am spus că este împușcat și mi-a zis: ‘Frate, nu îmi mai simt limba. Nu pot să respir!’.

Atacatorul trăgea în timp ce striga să ne spunem ultima rugăciune, dar nimeni nu a răspuns. Apoi a fugit”, este mărturisirea cutremărătoare a tânărului rănit. (NU RATA: CINE ESTE TÂNĂRUL ROMÂN, UCIS ÎN RAFALA DE ÎMPUȘCĂTURI DIN GERMANIA. TOCMAI COBORA DIN MAȘINĂ, CÂND…)

Între victime se află un roman

Viorel, un tânăr de 23 de ani, nu a avut norocul lui Mohammed. Românul este una dintre cele zece victim al ucigașului. Din păcate, confirmarea a venit de la Ministerul Afacerilor Externe.

Tânărul, din judeţul Giurgiu, se afla la muncă în Germania, alături de familia lui. Viorel nu se afla în bar, dar a avut ghinionul să oprească exact acolo unde urma să aibă loc masacrul. Ieşise de la serviciu, și-a oprit maşina lângă local, pentru a-și cumpăra un suc. Tocmai atunci atacatorul a deschis focul, iar Viorel a fost răpus de gloanțe.