Dezvăluiri chiar la emisiunea lui Smiley: ”A pus inelul sub brăduț și a fugit la baie! Era tot roșu, mai să plângă!”

Publicat: 30/04/2021 | 19:09

Smiley are success cu emisiunea lui, 8, 8 și ceva FIX, foarte mulți fani ai artistului având numai cuvinte de laudă. Sunt, însă, și momende hazlii, pe care aceeași admiratori le fac prin comentariile lor.

Smiley a lansat provocarea, iar reacțiile au fost pe măsură. ”Sunt curios, tu ce-ai făcut pentru prima dată de curând? Ai încercat ceva nou? Ai început ceva? Pentru prima dată îi avem invitați la 8, 8 și ceva, FIX pe @iamspeak și @cristinaa.stefaniaa, acești specialiști contemporani în adaptare. Cu ei vorbim despre importanța acțiunilor noi din viața noastră, dar și despre ouă clocite și caca de liliac”, a scris Smiley. (CITEȘTE ȘI: SMILEY A SPUS TOTUL! CE A FĂCUT ARTISTUL PESTRU A AVEA UN SUCCES URIAȘ)

Dezvăluiri din emisiunea lui Smiley: ”A pus inelul sub brăduț și a fugit la baie! Era tot roșu, mai să plângă!”

Și au apărut reacțiile, care mai de care. ”Păi stai să vezi soțul meu cum m-a cerut. Pentru bărbați chiar e cel mai greu lucru. Era de Crăciun a pus inelul sub brăduț și a fugit la baie, l-am strigat și i-am zis, hai măcar și pune-mi-l pe deget, că nu mai ieșea din baie…. Era tot roșu la față, mai să plangă”, a povestit una dintre admiratoarele artistului.

Iar o alta a spus că s-a apucat, pentru prima dată, de alregat! ”Anul ăsta pentru prima oară am început să alerg și acum sunt dependentă, ies 6 zile din 7 la alergat. Beneficiile la cap sunt atât de mari, nu mă gândeam çă poate să mă ajute atât de mult”, a dezvăluit ea.

Smiley, piesă nouă pentru Gina Pistol

Altfel, Smiley a lansat o nouă piesă, de această dată fiindu-i dedicată Ginei Pistol. În imaginile filmate pe platforma TikTok, Smiley o ia la dans pe mama fetiței sale, își trece mâna prin părul ei, iar Gina îl mângâie pe artist pe spate. (NU RATA: EMOȚII PE INTERNET DUPĂ POSTAREA LUI SMILEY: ”O ÎNTÂLNIRE SUPERBĂ!” REACȚIA MIHAELEI RĂDULESCU: ”AH…”)

Cadrul se mută apoi într-o cameră, unde se afla micuța Josephine în pătuț. Totul pe versurile celei mai noi melodii ale lui Smiley: ”Noi doi și noaptea”.