Dezvăluirea momentului în showbiz. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat un contract prenupțial înainte de căsătorie

Publicat: 13/03/2020 | 07:45

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, în fața notarului, iar momentele au fost destul de tensionate, Sexy-blondina i-a arătat lui Alex imagini pe telefonul mobil, acesta fiind surprins dansând cu o altă femeie, iar fostul partener de viață al Biancăi s-a enervat foarte tare, conform informațiilor apărute în mass-media.

”Lanțul de iubire” s-a rupt după ce Bianca și fostul soț au avut mai multe ”reprize” controversate la nivel conjugal, vedeta acuzându-și partenerul de viață că este gelos și chiar agresiv. O nouă informație apare în mediul online, surpriza fiind uriașă. Bianca și Alex Bodi au semnat un contract prenupțial înainte să se căsătorească, omul de afaceri dorind – se pare – să își pună averea la adăpost.

Afaceristul a transmis, în timpul unei emisiuni TV, că vrea să aibă lângă el o femeie de afaceri puternică și care se face remarcată prin succesul pe care îl are, nu prin felul în care arată. „Din moment ce esti o femeie de afaceri, esti sotie, ce vrei? Să pozezi in Playboy? E mai bine să fii acoperită, ca de dezbrăcat se dezbracă toată lumea. Eu i-am spus de multe ori că o apreciez mai mult cand se îmbracă elegant, se îmbracă frumos”, a spus Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, înlăcrimată de ziua ei de naștere

De ziua ei de naștere, Bianca Drăgușanu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Teo Show”, acolo unde, la un moment dat, a izbucnit în lacrimi. Vedeta le-a mărturisit telespectatorilor că a fost certată de soțul ei, chiar la 12 noaptea, când a împlinit 38 de ani. Alex Bodi a intrat, ulterior, în direct și a dat de înțeles că Bianca îl suspectează mereu de infidelitate.

”În momentul în care noi doi ne confruntăm e ceva super-exploziv. Certurile astea nu duc undeva OK pentru că și ea e epuizată. Sunt mulți factori: drumurile, călătoriile mele, faptul că sunt distant, intervin gelozii de pe partea amândurora. Eu încerc să o înțeleg pe ea ca femeie și o întreb anumite chestii. Ea, pe mine, ca bărbat, la fel mă înțelege, dar ea mă acuză de multe ori de niște lucruri, lucruri pe care eu în trecut le-am facut, dar nu înseamna că le fac tot timpul”, a spus Alex Bodi la Teo Show.