Dezvăluirea făcută de Lidia Buble la câteva zile după despărţirea de Răzvan Simion: “Te iubesc, chiar dacă m-ai bătut…”

Publicat: 12/06/2020 | 14:21

Lidia Buble a făcut o dezvăluire la doar câteva zile după ce s-a despărțit de Răzvan Simion. Una dintre surorile ei și-a serbat ziua de naștere, iar artista, pe lângă clasicul “La mulți ani”, a făcut public faptul că Dana a fost cea care a bătut-o cel mai mult.

VEZI AICI: CE A FĂCUT LIDIA BUBLE IMEDIAT DUPĂ CE RĂZVAN SIMION A ANUNŢAT CĂ S-AU DESPĂRŢIT: “DOAR TU…”

“Divorțul” dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a devenit oficial duminică, 7 iunie, când “matinalul” de la Antenă a făcut anunțul pe o rețea socială. Ulterior, artista s-a retras în sânul familiei. Recent, a avut și un motiv de satisfacție, sora ei aniversându-și ziua de naștere.

Ocazie cu care Lidia Buble a scris un mesaj pe Instagram și a făcut și o dezvăluire,

La mulți ani, șefa noastră, @danabuble. Te iubesc de nu mai știu de capul meu… chiar dacă pe mine m-ai bătut cel mai mult”, este mesajul postat de Lidia Buble.

Lidia Buble
Mesajul pe care Lidia Buble l-a transmis surorii sale

VEZI AICI: CE A FĂCUT RĂZVAN SIMION LA SCURT TIMP DUPĂ CE S-A DESPĂRŢIT DE LIDIA BUBLE. CINE ESTE TÂNĂRA CU CARE S-A AFIŞAT: “PARTY”

Lidia Buble, relație de cinci ani cu Răzvan Simion

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana. Totul se întâmpla după 15 ani de mariaj. Răzvan are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia, sufletul lui pereche, este din Deva, are zece fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali. Recent, prezentatorul TV și artista au recunoscut că iau în calcul să-și unească destinele, ba, mai mult, să aibă și copii împreună.