Dezvăluirea cutremurătoare a lui Jojo: ”Am leșinat, am căzut și…”

Publicat: 25/06/2020 | 11:03

Cătălina Grama, cunoscută în showbiz drept Jojo, a rupt tăcerea, după ani în care a ținut totul la secret. Este vorba despre maxilarul ei, pe care l-a avut rupt în adolescență. Și a avut de tras din această cauză, mai mult, a rămas cu o deformație vizibiă.

CITEȘTE ȘI: JOJO A AFLAT REZULTATUL TESTULUI PENTRU CORONAVIRUS! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU VEDETELE DE LA „TE CUNOSC DE UNDEVA!”

Pentru că mai mulți internauți au acuzat-o că și-a făcut operație de mărire a maxilarului, actrița a decis să spună totul pe Instagram. E un secret pe care doar familia ei îl știe, dar pe care l-a scos acum în mediul online.

„Mi-am făcut o fotografie în care se vede în mod clar partea mai proeminentă a maxilarului meu. Asta ca să nu mă mai întrebe nimeni dacă mi-am mărit maxilarul. Oricum, de ce ţi-ai mari maxilarul?! În adolescenţă am tinut o cură de slăbire care m-a făcut să îmi pierd cunoştinţa când eram la liceu. Am leşinat, am căzut şi m-am izbit puternic cu partea stangă a fetei de ciment”, a fost prima parte a dezvăluirii pe care Jojo a făcut-o.

Dezvăluirea cutremurătoare a lui Jojo: ”Am avut edem cerebral”

Urmarea a fost de chin pentru Cătălina Grama. „Am avut un edem cerebral de toată frumuseţea, şi am primit tratament 3 luni de zile pentru asta, pentru că am făcut şi o spasmofilie extremă (îmi tremurau şi mâinile şi faţa în acelaşi timp). Am rămas cu o asimetrie a feţei (mandibula mai proeminentă pe partea stangă şi un pomete modificat, mai umflat, pentru că a fost fisurat).

 Nu îmi fac mereu fotografiile pe “partea mea bună”, pentru că m-am obişnuit cu asimetria asta în timp. M-am hotărât să postez fotografia asta pentru că aici lucrurile sunt extrem de evidente: un pomete e mai umflat, celalalt nu, iar maxilarul e mai pronunţat pe partea stângă. E o chestiune de unghi, poziţie şi aşa mai departe. Nimeni nu este perfect. Cu toţii avem defecte mai mult sau mai putin vizibile. Acesta este din păcate un defect pe care nu îl pot corectă”, a povestit Jojo.