Dezvăluirea care schimbă tot. Chinezii anunță: “Coronavirusul își are originile în Italia”

Publicat: 26/03/2020 | 11:04

În plină pandemie de SARS-CoV-2 a fost făcută o dezvăluire care schimbă tot! În presa din China s-a scris că noul coronavirus își are originile în Italia şi în ziarele de acolo au fost publicate declaraţiile incredibile ale unui reputat medic din Milano. 

Citeşte şi: Ce tragedie! O infirmieră din Italia s-a sinucis după ce a aflat că este infectată cu coronavirus. “Nu era supravegheată!”

Chinezii, dezvăluire uluitoare: “Coronavirusul își are originile în Italia”

Giuseppe Remuzzi, director al Institutului de Cercetări Farmacologice Mario Negri din Milano, a declarat că medicii italieni au văzut cazuri de “pneumonie foarte ciudate” încă din noiembrie şi decembrie 2019, relatează jurnaliştii de la South China Morning Post.

“Îşi amintesc (doctori locali din Italia) că au întâlnit cazuri de pneumonii foarte ciudate, foarte severe, în special la bătrâni, în decembrie şi chiar în noiembrie”, a mărturisit Giuseppe Remuzzi în cadrul unui interviu oferit recent.

Folosindu-se de aceste declaraţii, oficialii de la Beijing resping acum datele potrivit cărora oraşul Wuhan este locul în care a izbucnit focarul ce a dus apariţia pandemiei de COVID-19.

Nu rata: WUHAN . Câte persoane au mai murit în capitala provinciei Hubei (centru)

Publicaţii precum The Global Times şi CCTV au publicat declaraţiile profesorul italian Giuseppe Remuzzi. Acesta spunea că boala ar fi putut circula în Italia cu câteva luni înainte ca informaţiile privind focarul din Wuhan să devină cunoscut. Potrivit celui mai recent bilanţ, în China, 81.285 de persoane sunt infectate cu SARS-CoV-2, iar alte 3.287 şi-au pierdut viaţa.

Află şi: Româncă din Italia, dezvăluiri dureroase despre pandemia de coronavirus: “Doar Dumnezeu ne mai poate ajuta”

“Acest lucru înseamnă că virusul circula cel puţin în Lombardia înainte de a fi conştienţi de apariţia acestui focar în China”, a spus Giuseppe Remuzzi.

Remuzzi: nu există nicio dovadă că pacienţii de care a vorbit aveau COVID-19

Confruntat cu declaraţiile sale, profesorul italian a declarat că informaţiile sale proveneau de la câţiva medici, dar nu există nicio dovadă că pacienţii de care vorbea aveau COVID-19, boala cauzată de noul coronavirus.

Citeşte şi: Microbiologi AVERTIZEAZĂ: Testele rapide pentru coronavirus făcute de compania chineză Bioeasy nu sunt sigure

Într-un alt interviu Giuseppe Remuzzi a spus că declaraţiile sale aveau scopul de a arăta că virusul s-a răspândit înainte de a fi descoperit şi nu pentru a arăta de unde provine, scrie Mediafax.

Nu rata şi: Niciun fel de respect! Ce comunicat a emis Centrul Rus de Știință și Cultură din București în plină pandemie de coronavirus. “Lucrăm pentru dumneavoastră. Vă așteptăm!”

Italia rămâne în continuare cea mai afectată ţară din Europa de pandemia de coronavirus. 74.386 de oameni au contractat noul coronavirus, iar 7.503 au fost răpuşi de acesta, conform www.worldometers.info/coronavirus/.