Dezvăluire de ultimă oră! O vecină a avocatei Elodia Ghinescu rupe tăcerea: „După ce s-a măritat cu Cioacă, ea..”

Publicat: 05/01/2020 | 13:44

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut în anul 2007, iar trupul ei nu a mai fost găsit până acum. Anchetatorii au ajuns la concluzia, în urma cercetărilor, că Elodia a fost ucisă de soțul său, Cristian Cioacă. Avocata a fost declarată moartă, iar Cioacă se află, acum, în penitenciar, ispășindu-și pedeapsa.

Înainte de a deveni avocată și de a se căsători cu Cristian Cioacă, Elodia și-a petrecut copilăria și adolescența la 4 kilometri de Câmpulung Muscel. Casa familiei sale se afla în satul Cândești, iar locuința a fost transformată – cu câțiva ani în urmă – în pensiune. Începuturile afacerii nu au fost atât de promițătoare, însă familia Elodiei și-a propus să extindă pensiunea care are, în momentul de față, 6 camere duble.

Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă, atunci când nimic nu prevestea tragedia

”Păreau fericiți”

O vecină a Elodiei a declarat că aceasta a trăit în Cândești până la vârsta de 18 ani. Mai târziu, după ce a devenit soția lui Cristian Cioacă, veneau împreună la Cândești și, spune aceeași vecină, ”păreau fericiți”.

”Elodia a trăit aici până a făcut 18 ani, o știu de când era mică. Casa a fost renovată și transformată în pensiune de Robert, fratele Elodiei (…) Elodia aici a făcut școala generală, iar apoi, la Câmpulung, a făcut Liceul Pedagogic. Mai târziu, după ce s-a măritat cu Cioacă, venea pe aici cu el. Păreau fericiti, stăteau uneori și câte o săptămână”a declarat pentru știrilekanald.ro o vecină a familiei Ghinescu.