Dezvăluire-bombă în timpul filmărilor pentru semifinala de la Chefi la cuțite: “Rikito Watanabe și Elena Matei au spus că se căsătoresc”

Publicat: 15/06/2021 | 21:26

Irina Fodor a făcut o dezvăluire-bombă în timpul filmărilor pentru semifinala “Chefi la cuțite” 2021, iar momentul surprinzător a fost difuzat în această seară. Conform declarației făcută de prezentatoarea emisiunii, “Rikito Watanabe și Elena Matei au spus că se căsătoresc”… însă, au pus și o condiție și, oficial, a fost aceasta a fost îndeplinită! Așadar, rămâne de văzut dacă și când va avea loc nunta celor doi simpatici concurenți.

Dezvăluire-bombă despre Elena Matei și Rikito Watanabe

La scurt timp după ce a început ediția din seara aceasta a emisiunii “Chefi la cuțite”, Irina Fodor a divulgat unul dintre secretele pe care Elena Matei și Rikito Watanabe îl au.

“Rikito Watanabe și Elena Matei au spus că se căsătoresc dacă ajung în semifinală”, a spus prezentatoarea concursului culinar de la Antena 1.

Cei doi concurenți au fost surprinși de declarația vedetei, s-au rușinat și apoi au început să râdă împreună cu ceilalți participanți rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro. Și, la un moment dat, îndrăgita blondă a intervenit cu o mărturie interesantă.

“Narcisa Birjaru o să fie nașă”, a afirmat Elena Matei.

În vârstă de 22 de ani, charismatica blondă este din Ploiești, însă, urmează cursurile unei facultăți din București; ea are o poveste de viață impresionantă care ar putea fi o lecție extraordinară pentru noi, toți.

Elena Matei și Rikito Watanabe s-au împrietenit în timpul filmărilor pentru sezonul 9 de la “Chefi la cuțite”. Uneori, în timpul liber, ei s-au întâlnit cu chef Sorin Bondea © Instagram
Elena Matei și Rikito Watanabe s-au împrietenit în timpul filmărilor pentru sezonul 9 de la “Chefi la cuțite”. Uneori, în timpul liber, ei s-au întâlnit cu chef Sorin Bondea © Instagram

Nu rata: Florin Dumitrescu, prima declarație după ce s-a spus că Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite: “O să înțelegeți foarte multe lucruri”

Cine sunt cei 9 semifinaliști ai show-ului culinar de la Antena 1

Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui chef Scărlătescu, Valentina Ioniță și Narcisa Birjaru din echipa mov, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui chef Dumitrescu, Cătălin AmarandeiKeed și Florin Revesz din echipa albastră, dar și Elena Matei și Rikito Watanabe din echipa verde s-au calificat în semifinala “Chefi la cuțite” 2021.

Vezi și: Chefi la cuţite, semifinala 2021, LIVE VIDEO. Cine s-a calificat în marea finală de la Antena 1

Sursa foto: Facebook & Instagram / @Elena Matei & @rikito.watanabe