Dezvăluire-bombă despre divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase: “Mi-a fost rușine să spun”. Vedeta a rostit azi adevăratul motiv al separării definitive

Publicat: 22/06/2020 | 17:22

Brigitte Pastramă a mai făcut astăzi o dezvăluire-bombă din viața privată… un secret pe care l-a ascuns luni în șir. Este vorba despre adevăratul motiv al separării definitive de fostul soț, Ilie Năstase. Vedeta și fostul tenismen au divorțat în 2018, după cinci ani de mariaj și opt, de relație.

Descoperă și: Brigitte, mărturii cutremurătoare despre Robert Sfăt: “Fiul meu se drogează de la 14 ani. Mi-au…”

Brigitte a spus adevăratul motiv al separării definitive de Ilie Năstase

În vârstă de 43 de ani, Brigitte traversează o perioadă pe care doar o mamă le poate înțelege. Ea a cerut azi ajutorul polițiștilor din orașul Voluntari, după ce fiul ei a provocat un episod neplăcut. Tot azi, vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu emoționant despre problemele pe care le are din cauza lui Robert Sfăt care a fost, de fapt, adevăratul motiv al despărțirii definitive de Ilie Năstase… propriul copil! Și, a explicat de ce acțiunile tânărului au provocat separarea lor.

Nu rata: Fiul lui Brigitte a condus Volkswagenul lui Pastramă cu frâna de mână trasă și… Cum a fost salvată bruneta din mâinile agresorului: “Dacă nu intervenea Florin…”

“Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemați la Poliție. Mi-a fost rușine să spun până acum (…). I-am dat niște bani care i se cuveneau (n.r.: lui Robert Sfăt), după ce am vândut un imobil. Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani. Eu nu îl mai primesc în casă. Vine cu prietenii lui și se îmbată, consumă ce consumă fără să știu”, a declarat vedeta pentru  publicația VIVA!.

Află și: Brigitte Pastramă își închiriază imobilul de lux din Mamaia. Cât trebuie să plătești pe lună pentru a locui acolo

Brigitte a devenit soția lui Florin Pastramă în urmă cu aproape un an. Nunta lor a fost una ca-n povești și a fost organizată pe 7 iulie 2019. Între timp, fostul soț al vedetei și-a refăcut și el viața. Ilie Năstase s-a căsătorit civil cu Ioana Simion pe 25 aprilie 2019, iar nunta a fost una restrânsă și a avut loc la începutul acestei luni. Nașii lor au fost Ioana Marcu și partenerul ei de viață, Ciprian Marica.

Vezi și: Ilie Năstase, în curând tată de fată? Sportivul are planuri mari după nunta cu Ioana Simion

“Știu că ea nu s-a căsătorit prima dată în rochie de mireasă și că își dorea foarte mult acest lucru. După ce am cucerit-o, am renunțat la divorț. Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat”, a declarat fostul tenismen după ce s-a căsătorit pentru a cincea oară la. El are 73 de ani.

Citește și: Câte soţii a avut Ilie Năstase? Soţul Ioanei se lăuda că s-a iubit cu 2.500 de femei de-a lungul vieţii

În timpul unor declarații, Ioana Năstase, în vârstă de 44 de ani, a mărturisit: “Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele. Atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă. Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, relatează spynews.ro.