Dezbrăcatu’ de la Cârcotașii se leagă de scaun ca să nu fie tentat să iasă afară! ”Mă dor oasele din lipsă de mișcare!”

Publicat: 05/04/2020 | 13:52

Codruț Kegheș, cunoscut sub pseudonimul Dezbrăcatu’ de la emisiunea Cârcotașii, difuzată pe Prima TV, a povestit despre cum este viața sa în izolare la domiciliu. Jurnalistul a scos la iveală metode mai puțin obișnuite de a face față plictiselii și tentației de a ieși din casă în această perioadă de carantină totală.

Într-un interviu acordat pentru casino-magazine.ro, Dezbrăcatu’ a mărturisit că face curat și mâncare doar pentru a mai face puțină mișcare. De asemenea,  jurnalistul a dezvăluit o metodă inedită care să-l scape de obișnuința de a ieși afară.

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin s-a vopsit singură, acasă! Cum arată vedeta după ce și-a descoperit abilitățile de hairstylist FOTO

”Sunt acum legat de scaun că vine cineva și mă leagă, seara îmi dă drumul. E greu, e foarte greu, pentru că dacă ești o persoană activă chiar nu ai cum să stai atât de mult acasă. De exemplu pe mine mă dor toate alea, mă dor oasele de lipsă de mișcare. Ies pe stradă aici seara și alerg sau mai merg pe jos, în rest îmi fac de lucru cu aspiratorul, cu vasele, cu gătitul, cu cititul, cu somn care nu prea mai e somn.”, a mărturisit jurnalistul în interviu.

CITEȘTE ȘI: Veste neașteptată pentru fanii Mariei Sharapova! A făcut public numărul de telefon. Care e motivul acestei decizii