Dezastrul lăsat de românii care au stat într-un centru de carantină din Galați. Viceprimar: „Cine este om și cine câine?”. Imagini greu de privit

Publicat: 02/05/2020 | 10:53

Picu Apostol Roman, viceprimarul orașului Galați, a postat pe o rețea de socializare mai multe fotografii din interiorul unui centru de carantină făcute după ce oamenii cazați acolo au plecat.

Demnitarul spune că unii dintre cei care au stat acolo și-au bătut joc de România și de munca unor oameni dedicați după ce au lăsat dezastru total în camerele în care au fost cazați: de la ambalaje aruncate peste tot, la coji de semințe pe podea.

„CINE-I OM ȘI CINE-I CÂINE?

Nu vreau ca prin această postare să aduc atingere celor care au stat în carantină și care au avut un comportament decent.

Sunt obligat să aduc în fața dumneavoastră însă și comportamentul de un primitivism înfiorător al unor așa-ziși cetățeni cărora li s-a pus totul la dispoziție pe perioada carantinei.

Ei au înțeles că trebuie să-și bată joc de România, de Galați și de munca unor oameni dedicați. Pentru exemplificare voi posta 14 poze cu felul în care au fost primiți și 26 poze cu dezastrul lăsat în urma lor”, a scris primarul în mediul online.