Dezastrul american! Urmează vârful epidemiei în Statele Unite! Un om moare la fiecare nouă minute în spitalele

Publicat: 06/04/2020 | 22:08

Epidemie de coronavirus a lovit puternic Statele Unite. Numărul celor contaminați și al victimelor crește alarmant de la o zi la alta. Peste 1.500 de oameni au murit doar duminică iar previziunile sunt sumbre.

Epidemiologul Casei Albe a anunțat că lucrurile urmează să se agraveze. Se pare că urmează ce mai neagră săptămână pentru americani. Acesta a făcut chiar o comparație cu tragedia din 11 Septembrie, spunând că se prevede un moment asemănător atentatului, notează a1.ro. (CITEȘTE ȘI: AMAZON, UN POSIBIL FOCAR DE INFECȚIE! „MI-E TEAMĂ CĂ AM INFECTAT PESTE O MIE DE PERSOANE ÎN ULTIMELE TREI ZILE.” CARE SUNT MOTIVELE PENTRU CARE ANGAJAȚII DIN SUA NU MAI VOR SĂ MEARGĂ LA MUNCĂ)

Epicentrul epidemiei din Statele Unite este la New York, unde sistemul sanitar este în pragul colapsului. În spitalele de campanie sute de oameni sunt deja în grija personalului medical al forţelor armate. Iar conform unui studiu un om moare la fiecare nouă minute în spitalele de acolo. (VEZI ȘI: SUA, ÎNGENUNCHEATĂ DE COVID-19. PESTE 1.000 DE OAMENI AU MURIT ÎNTR-O SINGURĂ ZI. MESAJUL CIUDAT AL LUI DONALD TRUMP)

Numărul cazurilor de persoane contaminate crește alarmant și în Pennsylvania, Colorado şi Washington D.C.

Până în prezent în Statele Uite au fost confirmate 347,003 de cazuri de persoane contaminate cu virusul COVID-19, dintre care s-a înregistrat un total de 10,335 de decese.