“Devoratoarea de fotbaliști” a pus mâna pe „Haiducul” Cristi. “El este foarte misogin, iar eu foarte feministă“

Publicat: 24/01/2020 | 23:43

Cuplu-bombă în showbiz-ul românesc! “Devoratoarea de fotbaliști” a pus mâna pe „Haiducul” Cristi. Cu toate că formează cel mai paradoxal cuplu din lumea mondenă, cei doi nu se feresc să își asume relația. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații savuroase. (CITEȘTE ȘI: LOGODNICA LUI LIVIU DRAGNEA A RENUNȚAT SUSPECT LA INELUL PRIMIT DE LA FOSTUL ȘEF AL PSD!)

Începutul anului 2020 vine cu o mega-surpriză în lumea mondenă! Chiar dacă inedita poveste de dragoste – dintre un „misogin” și o „feministă”, după cum spune bruneta – a debutat în vara anului trecut, abia acum Ioana Popescu și-a asumat relația cu ”Haiducul” Cristi. Potrivit surselor noastre, cei doi s-au cuplat în vară, iar relația a început cu o escapadă romantică cu rulota la Vadu, acolo unde cei doi s-au bucurat de clipe minunate, pe plajele virgine.

„Nu știu ce o să fie, dar eu prefer să trăiesc clipa

“Devoratoarea de fotbaliști” a vorbit deschis, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România, despre relația cu fostul component al trupei ”Haiducii”. (NU RATA: SOACRA LUI ADRIAN MUTU ”DĂ DIN CASĂ”)

”Mereu mi-am dorit un haiduc. Mă înțeleg bine mai ales cu mama lui. Avem și momente când ne mai ciondănim, dar este logic pentru că eu sunt Scorpion, iar el Săgetător. Zodie de apă și zodie de foc. Ne știm de peste 18 ani, dar abia în vara anului trecut am început relația. Ne-am plimbat peste tot cu rulota, la munte și la mare. Avem foarte multe lucruri în comun. Nu știu ce o să fie, dar eu prefer să trăiesc clipa. În plus, el este foarte misogin, iar eu foarte feministă”, a declarat Ioana Popescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ioana Popescu și ”Haiducul” Cristi, cel mai paradoxal cuplu din showbiz

”Haiducii” s-au împărțit în trei părți

De ceva ani, Cristi și Cătălin au ales să își înființeze propria lor trupă – păstrând ceva din profilul inițial – pe nume „Haiducii lui 7 cai”, iar Marian a mers pe drumul lui solo. Radu Baron, fostul lor impresar, a decis pentru un moment să meargă mai departe cu numele de „Haiducii”, dar cu alți membri. De aici au început și disputele pentru banii plătiți pentru a face noi și noi înscrieri la OSIM, din partea tuturor celor implicați, cu nume care aveau legătură cu „Haiducii”.

După multe termene și procese, se pare că nici până acum cei implicați nu au ajuns la o înțelegere. Fiecare cântă cum dorește: unii se numesc „Trupa Haiducii”, alții „Haiducii”, alții „Haiducii lui 7 cai”, iar Marian cântă sub numele de „Marian haiducul”. O situație oarecum asemănătoare se întâmplă cu membrii trupei Compact, care s-au divizat, astfel că hiturile inițiale sunt cântate de mai multe trupe, cu soliști diferiți. (VEZI ȘI: ARMATA A PIERDUT PROCESUL PENTRU AVERE CU FIICA & ”VĂDUVA” GENERALULUI…)

”Haiducul” Cristi nu cedează în fața sorții

Dacă, pe plan muzical, i s-au întâmplat tot felul de neajunsuri, nici în plan familial lucrurile nu au stat prea roz pentru Cristian, până de curând. Tatăl său a murit acum câțiva ani, iar toată familia – Cristi mai are o soră și doi frați – a fost extrem de îndurerată. Mai mult, vila familiei, din centrul Bucureștiului – situată la câteva zeci de metri de imobilul altei vedete, Oana Zăvoranu, pe Dorobanți – despre care se crezuse că este moștenire de familie, a fost revendicată de niște vechi proprietari, iar în prezent nu se știe dacă imobilul va fi cedat acestora sau va rămâne în posesia familiei Caloianu. Deci, alte procese. Ca să se asigure, totuși – în cazul foarte probabil că se va întâmpla această nenorocire – că familia nu va rămâne pe drumuri, Cristi a cumpărat în localitatea Chiajna două apartamente dintr-un bloc nou, în care și-a mutat mama și în care s-a stabilit și el.

Dar cum o nenorocire nu vine niciodată singură, iată că, deși, în anii trecuți, Cristi primea aproximativ între 5.000-6.000 lei de la CREDIDAM, la începutul lui 2019 a aflat cu stupoare că banii pe care respectiva instituție îi va aloca pentru el sunt de doar aproximativ 600-800 de lei. Adică o sumă extrem de mică.(NU RATA: AU ÎMPĂRȚIT ACELAȘI IUBIT, IAR ACUM VEDETELE SE DUELEAZĂ LA ”BRAVO, AI STIL”: “FAC SCANDAL DIN ORICE! NU LE CONVINE NIMIC!)

Surse din anturajul „haiducului” au explicat pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că acesta, ca să mai facă un ban în plus, ar fi devenit președintele asociației de locatari a blocului unde el stă în Chiajna, funcție de unde ar mai câștiga în jur de 1.600 lei pe lună.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)