Detaliul observat de o admiratoare după ce Adelina Pestrițu a postat o fotografie pe Instagram: ”Face tot!”

Publicat: 02/02/2020 | 10:53

Adelina Pestrițu este considerată cel mai bun influencer din România, primind și premiul “Best Romanian Influencer” la E! People Choice Awards 2019. Pagina sa de Instagram este urmărită de peste 1.300.000 de fani și este normal, în astfel de condiții, ca vedeta să își dorească o interacțiune permanentă cu admiratorii săi.

Acum câteva zile, Adelina Pestrițu a postat pe Instagram o cupă cu căpșune. ”Atac la capsune ????????”, a scris frumoasa vedetă în dreptul fotografiei. Iar una dintre vizitatoarele paginii, observând un detaliu în fotografie, a comentat: ”Mânuța lui Zenicuța face tot????❤️❤️”. Bineînțeles, admiratoarea Adelinei Pestrițu s-a referit la mânuța micuței Zenaida, fetița vedetei, ”atacul la căpșune” fiind, din câte se poate observa, în plină desfășurare…

Adelina Pestrițu: ”Are răbdare cu mine, este înțelegător…”

Adelina Pestrițu are un partener de viață pe care îl apreciază la justa valoare, am putea spune, mărturisind că Virgil este alături de ea, de fiecare dată, și se dovedește a fi un bărbat răbdător și înțelegător.

„El mă ajută să fac acest content care ajunge la inimile oamenilor care mă urmăresc, el mă ajută să fac filmări, poze, are răbdare cu mine, este înțelegător și asta mă face să fiu naturală, să le prezint oamenilor viața exact așa cum este ea, fără să fiu stresată de un soț care cere încontinuu atenție.De foarte multe ori, mi s-a întâmplat ca el să renunțe la momente frumoase ale noastre în favoarea mea, în favoarea muncii pe care o depun în fiecare zi și să mă înțeleagă, să spună: Lasă, că vreau să fii fericită, vreau să reușești”, a declarat Adelina Pestrițu, pentru VIVA!.