Detaliul observat de fani după ce Dani Oțil a postat această fotografie cu iubita lui: „Amândoi aveți…”

Publicat: 16/02/2020 | 10:37

Sunt logodiți, iar viitorul lor sentimental pare a fi unul privilegiat din toate punctele de vedere. Dani Oțil și frumoasa Gabriela Prisăcariu trăiesc iubirea la cote maxime, iar admiratorii cuplului așteaptă și momentul în care cei doi vor deveni soț și soție.

Gabriela Prisăcariu a postat o fotografie, pe pagina sa de Instagram, iar vizitatorii i-au putut vedea pe ea și pe Dani mai zâmbitori ca niciodată. Și, firește, nu au lipsit nici mesajele laudative sau like-urile, iar unal dintre internauți a ajuns la concluzia că îndrăgostiții seamănă… un pic unul cu celălalt.

„Ce ochi frumoși aveți amândoi / Vă stă foarte bine împreună!”, au fost două dintre comentariile postate în dreptul fotografiei.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

”Am vrut să-l bat pe mexicanul acela”

Dani Oțil a ”dat din casă” și a povestit amănunte interesante despre momentul în care inelul de logodnă a intrat în posesia… fericitei Gabriela.

„A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină”, a povestit Dani Oțil, potrivit spynews.ro.

Dani Oţil: ”Cred ca nu o să mă fac de râs”

Dani Oțil a vorbit despre căsătorie și copil. Prezentatorul TV a mărturisit că își dorește foarte mult să devină tătic. Relația fierbinte până la incandescență dintre Dani Oțil și sexy-manechina Gabriela Prisăcariu a rămas, multă vreme, ferită de privirile curioșilor. Timpul a trecut, iar cei doi par, în continuare, mai fericiți ca niciodată. Firește, nu se mai ascund de nimeni, cu atât mai mult acum, când iubirea pasională dintre ei nu mai constituie un mare secret monden. Dani Oțil a vorbit despre căsătorie, dar și despre… copil.

”Familia este importantă, căsătoria mai puțin. Avem atâtea exemple în jur care spun multe despre statistica nefericită a căsătoriei… Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred ca nu o să mă fac de râs”, a dezvăluit Dani Oțil pentru unica.ro.