Detaliul intim observat de un telespectator TVR! Roxen a comis gafa anului azi-noapte, în finala Eurovision România 2020

Publicat: 02/03/2020 | 08:00

Finala Eurovision România ce a avut loc la Buzău a fost un show pe cinste! Reprezentanta noastră, Roxen, a făcut un show de zile mari și a fost aleasă piesa care va face furori la Rotterdam: ”Alcohol You”, cea care a fost pe placul juriului, dar și pe placul telespectatorilor! Cu toate acestea, reprezentanta noastră a bifat o gafă de zile mari: mai, mai că și-a arătat sânii, în fața tuturor!

Roxen a făcut senzație aseară, la finala Eurovision 2020 ce a avut loc la Buzău. Româncuța noastă ne va reprezenta la Rotterdam cu melodia „Alcohol You”, după cum s-a decis și de public, dar și de juriu.

Odată ajunsă pe scenă, Roxen s-a pliat perfect pe sloganul #ealtceva, dar nu neapărat într-un sens bun. Reprezentanta României la Eurovision a ales să se afișeze în fața tuturor cu o ținută cel puțin inedită. Roxen a purtat o rochie albă, accesorizată cu pietre prețioase și ștrasuri, dar detaliul care a atras atenția tuturor și care poate fi catalogat ca fiind o adevărată gafă a fost faptul că Roxen și-a lăsat sânii la vedere, la propriu!

Artista a avut în partea de sus un fel de corset transparent, din tulle de culoare bej, care îi lăsa la vedere sfârcurile acoperite doar cu pernițe speciale din silicon. Nu știm cât de mult a contat, având în vedere faptul că Roxen chiar mai avea un singur pas și își etala și sfârcurile, pe scena din Buzău. Astfel, telespectatorii și cei prezenți în sală s-au putut bucura de actele sale artistice, dar și de o priveliște cam „golașă”, de toată frumusețea.